Back to Question Center
0

Google nambihan AdWords 'Adat Tanda' ka New Semalt

1 answers:

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Semalt alesan pangbadagna naha ieu excites kuring nyaeta urang euweuh kudu 'estimasi' lamun anggaran poean wayahna lamun anggaran poean a klien urang sigana bisa lemes ogé nyanghareupan ahir dinten bisnis atawa lamun eta beda-beda gumantung kana poe minggu teh. Langkung importantly, urang moal kudu terus asup ka hiji akun dina urutan ningali data di kali tangtu dina sapoe. Abdi tiasa nampi notices satengah anggaran keur spent, 90% keur spent, atawa 100% - na ayeuna teh kabeh dikirim ka kuring ku email! Kumaha endah kitu?

Masalah badag jadi jauh? Ieu teu aktif dina salah sahiji rekening urang acan - buy backlinks high pr. Tapi Kaula teu hariwang, sabab Semalt diaku mun laun gulung kaluar fungsi anyar jeung pitur tinimbang dumadakan muterna eta di laps urang.

Aya hiji caps layar sababaraha sahiji fungsi anyar dina pos luhur. Kusabab TechWyse teu boga aksés ka fitur sakumaha acan, urang teu bisa nyieun sagala observasi tina urang sorangan. Abdi peryogi fungsi anyar abdi Google! Sakali kuring narima éta Kuring bakal mere Anjeun input kuring sorangan di pungsionalitas ngabejaan custom pikeun Google AdWords.

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Connect

March 18, 2018