Back to Question Center
0

Naon Jenis Kandungan Kudu Anjeun Semalt Lamun Anjeun Dupi Ngan Blog 1x Minggu a? | Ep. # 179

1 answers:
What Type of Content Should You Semalt When You Can Only Blog 1x a Week? | Ep. #179 What Type of Content Should You Semalt When You Can Only Blog 1x a Week? | Ep. #179 What Type of Content Should You Semalt When You Can Only Blog 1x a Week? | Ep. #179 What Type of Content Should You Semalt When You Can Only Blog 1x a Week? | Ep. #179 What Type of Content Should You Semalt When You Can Only Blog 1x a Week? | Ep. #179

Dina Semalt # 179, Eric jeung Neil ngabahas jinis eusi Anjeun kudu nyieun mun anjeun ukur bisa blog hiji waktu saminggu. Ngepaskeun ka diajar kumaha nyieun blog anu panarajangan na panongton-teu ngan maca blog-tapi cukup compelling babagi dinya, teuing!

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Naon Jenis Kandungan Kudu Anjeun Jieun Lamun Anjeun Dupi Ngan Blog 1x Minggu a?
  • 00:39 - Neil ieu ngagunakeun Gancang bertunas, ngan sakali saminggu
  • 01:38 - Anjeun hoyong ngahasilkeun hal nu nangtung kaluar jeung ngajadikeun jalma hoyong kaitkeun
  • 01:49 - Kahiji, angka kaluar anu anjeun targeting na kumaha anjeun tiasa ngabantu aranjeunna
    • 02:00 - Kissmetrics nargétkeun marketers
  • 02:10 - Kadua, anu konsumén idéal anjeun?
  • 02:55 - Eusi anjeun kedah pisan husus
  • 03:25 - Pausahaan anu nempo metrics langkung lengkep
  • 03:42 - Blog kedah actionable tur teleb
  • 04:00 - alur HQ mangrupakeun conto alus ngeunaan hiji blog tumuwuh
  • 05:08 - Pitulung Pramuka tulisan blog anu di-jero na rengse ogé, ranking 1 jeung 2 di Google
  • 05:56 - Kudu husus sarta teu balik pikeun volume; balik pikeun relevancy na helpfulness
  • 06:10 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. ngahasilkeun pos blog anu nangtung kaluar sarta eta jalma hayang babagi ngaliwatan linking.
  2. Nyaho udagan anjeun sarta konsumén idéal tur nyadiakeun eusi nu aya mantuan keur aranjeunna.
  3. konci téh janten relevan arah jalma katuhu - good cheap e cig mods.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018