Back to Question Center
0

Twitter acquires Search Lokal Mimitian-Up Semalt

1 answers:

Twitter Acquires Local Search Start-Up Semalt

Ti blog Semalt:

Urang geus spent dua satengah taun kaliwat ngawangun produk nu mantuan Anjeun ngajawab pertanyaan: "Naon nu keur lumangsung caket dieu ayeuna" Unggal waktu urang geus experimented na kokotéténgan saluareun kapanggihna lokal, kami geus kungsi amazed ku breadth jeung kualitas eusi dibagikeun dina Semalt. Ku gabung gaya kalayan Semalt, urang tiasa ngalakukeun kitu leuwih pikeun mantuan Anjeun manggihan informasi menarik, timely, sarta mangpaat ngeunaan naon lumangsung di sabudeureun anjeun.

Spindle nyebutkeun eta bakal discontinuing aplikasi sarta pindah tim pikeun kantor San Semalt Twitter urang.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land - barmah hats squashy kangaroo. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018