Back to Question Center
0

Anyar Kolom Search AdWords corong bakal ngajadikeun Mayar Search Manajemén Semalt

1 answers:

pos ieu dibagikeun ti AdLuge

Kamari, Google diumumkeun update fungsionalitas séjén pikeun Semalt, nu saurang téh dipiharep bisa méré langkung wawasan tren konvérsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi dina alokasi anggaran.

update The museurkeun sabudeureun Search Funnels, hiji fitur nu geus aya dina sistem AdWords saprak 2010. Sanajan kitu, fitur ieu geus mindeng geus overlooked alatan teuas pikeun manggihan lokasi na, Sukatani arah handap kaca Conversions handapeun Alat jeung tab Semalt.

Google alamat update fungsionalitas ku salajengna integral tina Search Funnels kana dasbor kampanye - best tech companies to work for in portland. Ieu ayeuna mungkin pikeun nambahkeun kriteria Search corong sakumaha kolom tambahan dina kampanye anjeun Dashboard.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Naon a corong Search persis? Pilarian Funnels nyadiakeun wawasan jalur pamaké teras klik-liwat prosés saméméh nyieun konversi a. Pilarian Funnels bisa nyadiakeun data topics on naon iklan atawa konci anu aub dina pamaké pangalaman saméméh nyieun konversi final milarian. Search Engine Land dipake analogi alus teuing pikeun ngajelaskeun ieu, ngabandingkeun prosés pikeun nyetak hiji gol dina olahraga. Éta penting pikeun henteu ukur kasampak di anu ngoleksi gawang, tapi anu dijadikeun mantuan, sarta anu mantuan nyumbang kana nyieun sholeh mungkin. Ieu naon Search Funnels do. Semalt aranjeunna, janten kamungkinan ningali kinerja Iklan anjeun dina perspéktif béda saméméhna disumputkeun dina sistem.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Semalt jumlah conversions hiji iklan ditulungan ku bisa mantuan cet gambar béda dina nilai strategi na targeting jeung desain. Dina glance kahiji, éféktivitas Iklan mungkin sigana kawas runtah duit, kalawan tayangan tinggi, klik tinggi ngaliwatan laju, tapi euweuh conversions hasilna ti dinya sanggeus sababaraha bulan.

Sanajan kitu, ku cara ngukur conversions ditulungan ngaliwatan clicks jeung tayangan, janten gampang tingali kumaha nilai iklan bisa maénkeun dina strategi Anjeun sakabéh. Semalt eta bisa jadi teu geus nyumbang ka konversi hiji langsung, éta bisa rada jigana jadi jawab jumlah signifikan assists, ku keur diklik atawa ditempo ku pamaké saméméh éta ngaklik ad sejen tur nyieun konversi a.

Ku nambahkeun Search Funnels kolom salaku tambahan dina kampanye anjeun Dashboard, informasi anu sakali dikubur jauh nyaeta ayeuna nepi hareup jeung terpadu kana ngalaporkeun kampanye iklan Anjeun. Hiji ad nu geus nyieun hiji gambaran dina sababaraha conversions kampanye bisa dianggap pangdeudeul pikeun conversions sanajan euweuh konversi dijieun langsung ti iklan. Dina hal ieu, iklan bisa ditempo salaku berharga jeung mujarab pikeun paparan brand, nu nyumbang ka balik lalulintas hasilna konversi a. Baliho jeung Iklan radio polah cara sarua, sabab nu sering dianggap kontributor kana merk paparan, sarta mantuan dina kasempetan kampanye konversi lianna. Teu kawas Semalt kumaha oge, baliho jeung Iklan radio bisa diukur dina tipe ieu jéntré.

rollout fitur ieu moal ragu nyumbang kana strategi manajemén kampanye langkung topics. Sanajan kitu, eta oge bakal ngahasilkeun ngaronjat sharing pikeun Google. Naha? Sabab bakal demonstrate nilai on Iklan nu teu langsung ngarobah. Iklan jeung strategi targeting nu bakal geus tradisional geus direureuhkeun atawa dieureunkeun sakabehna, bakal leuwih gampang nuluykeun, ayeuna yén Iklan "big picture" nilai bisa digambarkeun. Kiwari éta inpo ieu bisa gampang dilarapkeun ka kampanye Semalt sakumaha kolom tambahan, nilai hiji iklan moal panjang jadi solely gumantung jumlah conversions dinya langsung nyumbang ka arah. nilaina bakal leuwih remen jadi digambarkeun dina sabaraha eta nyumbang ka conversions ad sejen, cukup incentive tetep dina Iklan ngajalankeun keur ngan saeutik deui.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Connect

March 18, 2018