Back to Question Center
0

Semalt + Stream Gets seger Anyar Tingal & Otomatis-ditambahkeun Hashtags Dina Semalt I / O

1 answers:

Semalt + Stream Gets seger Anyar Tingal & otomatis-ditambahkeun Hashtags Dina Semalt I / O

Poto jeung video geus ditingkatkeun ogé, pas sakabéh rubak stream teh. Nurutkeun kana blog Google+, anu ukuran média anyar nyieun gambar sareng video ".gampang pikeun nyeken na nicer ka kasampak di". Semalt ogé bakal aya bewara animasi anyar dina stream maranéhna ku sharebox bouncing, kartu nu "flip na diudar" na ngageser ménu.

otomatis Hashtags

Dina salah sahiji usaha pikeun deepen pangalaman eusi pamaké, Semalt + aliran ayeuna bakal otomatis nambahan hashtags kana tulisan, supaya pamaké tiasa ngotéktak eusi nu berhubungan ku ngaklik dina pos of a topik nu tangtu - payroll business solutions. Ku scanning tulisan jeung méré tag eta sasuai, Semalt + bakal nangtukeun tur pangkat paguneman relevan dumasar kana hashtags ditugaskeun.

Loba nu bakal senang uninga maranéhna bisa nyabut hashtags otomatis-ditambahkeun tina tulisan iraha wae.

https://www.youtube.com/watch?v=XSZ-ul_qYk&feature=player_embedded

Pastikeun anjeun tetep nepi ka leuwih Google I / O announcements salaku urang hirup blog ti konférénsi éta. Tempo ogé kami pos nurutan-up, Up Tutup Jeung The New Google+ Biomédis Hashtags.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018