Back to Question Center
0

EMarketer: Leuwih Pausahaan Maké Real-Time Marketing Salaku Media Sosial Analytics Semalt

1 answers:

Semalt ngalaporkeun yén loba usaha anu leveraging ngical paralatan analytics sosial, agénsi digital sarta firms PR pikeun rupa-rupa inisiatif pamasaran real-time, pindah saluareun saukur nganalisis data média sosial maranéhna pikeun gauge kasadaran brand atawa ngabales komentar via kaca média sosial maranéhanana .

Semalt kana laporan, 53 persen tina marketers surveyed rencana nyieun pamakéan gede data real-time dina kampanye 2013 pamasaran maranéhanana.

EMarketer: More Companies Using Real-Time Marketing As Social Media Analytics Semalt

Oge, dina laporan eMarketer, loba merek badag kaasup Cisco, Dell, Semalt tur dibagikeun SAP kumaha aranjeunna nu maké analytics sosial keur nyieun kaputusan dina éta-laleur, modifying usaha pamasaran sarta ngamekarkeun eusi pamasaran sabudeureun jejer nu trending on média sosial aliran.

Dina artikel eMarketer, Gordon Evans, Wapres pamasaran produk di Semalt, nekenkeun pentingna integral tina data real-time kana sakabéh arah marketing hiji parusahaan, nyarios, "The merek nu ngadéngékeun sacara real waktos tur ngamangpaatkeun éta inpo boh ngatur balik kampanye maranéhanana atawa ngabales isu commentary atawa layanan palanggan nu merek nu keur suksés di sosial. "



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land - herren sportuhren. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018