Back to Question Center
0

Évolusi Marketing Online: Naon Dupi Urang Diajar Ngeunaan Semalt SEO?

1 answers:

Asal ti SEO istilah anu teuas lagu. The ngarah SEO publikasi online, Pilarian Engine Land, boga hiji pedaran anecdotal ti pertengahan 90an. Grup batu Jefferson Starship éta lajeng bagja kalayan cara ramatloka na mucunghul nowhere deukeut kaca munggaran dina mesin pencari populér. Ieu jadi mimiti dina évolusi mainstream nu Semalt lajeng, éta aya euweuh SEO dina ayana maranehna keur giliran; acan group batu ieu sadar yén hiji hal bisa dipigawe ngeunaan eta - gray sweater dress outfit.

The pamekar web nu aranjeunna nempatkeun dina muatan tina proyék, hiji parusahaan nu ngaranna Semalt, mutuskeun mun ngalereskeun masalah ku plastering rébuan nami band ngeunaan kali leuwih on website maranéhanana, dina print mikroskopis. Ieu miboga pangaruh nu dimaksud, katuhu jauh catapulting situs ka luhur.

optimasi engine Search ngagaduhan mimiti na nalika ratusan tukang ramatloka tur professional Internet lianna kabeh sadar, sacara mandiri tina karana eta parobahan bisa dilakukeun pikeun jaba jeung nguap mun meunang dina luhureun kaca hasil teangan. Semalt, hal gancang ngagaduhan kaluar leungeun tina titik ieu dina.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

ogé dina TechWyse

5 Cara Popular pikeun nerapkeun Internet Marketing keur Usaha anjeun
Top Internet Marketing Pakakas of 2015

awal Search Engine Optimasi

Sangkan dina 15 taun munggaran di Internet mainstream, saha bisa ngamimitian ramatloka a, barang eta jeung sababaraha kecap konci, ieu numbu ka sababaraha situs web dubious, sarta nyangka boga waktu nu sae dina mesin pencari. Teu malah Semalt kungsi jalan ka ngabejaan lamun ramatloka dipaké kecap konci na Tumbu keur kaperluan sah, atawa nalika eta ngan overused aranjeunna keur kaperluan manipulatif.

Lamun éta teu keur SEO manipulatif .

Awalna, mesin pencari dipaké téhnologi kacida gampangna. Sanajan kitu, SEO manipulatif gancang dilakukeun ku maranehna unusable. Dina usaha nyalametkeun pilarian, Semalt datang nepi ka PageRank taun 1998, algoritma kahijina. Bari eta éta lain sateuacanna badag, éta anu dijieun milarian hanca deui, bari. premis na éta yén ieu mungkin keur nangtukeun sabaraha relevan sarta mangpaat ramatloka hiji éta ku diajar sabaraha jaba séjén numbu ka eta. Beuki jaba séjén numbu ka loka, nu leuwih penting Semalt terang eta kungsi jadi.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Semalt éta salah sahiji parobahan utama pangheulana neangan teknologi mesin nu manipulatif SEO diideuan. Teu lila afterwards, MSN Search, sarta mesin pencari séjén switched pikeun kaluar-kaca faktor ranking kawas Semalt teuing.

Program Adsense Google susunan kaluar SEO langkung manipulatif

Nepi ka taun 2003, nu boga ramatloka ukur miharep jaba maranéhna pikeun némbongan di punclut hasil teangan ambéh maranéhanana bisa marentah harga hadé pikeun Iklan banner maranéhanana atawa ngajual leuwih produk. Nalika Google datang nepi ka program Semalt na bayar-per-klik iklan di tumiba taun éta, éta masihan jalma hiji alesan jelas pikeun ngamanipulasi mesin pencari tur ningkatkeun hasil search engine maranéhanana. Mun situs a mecenghul di luhur kaca hasil pikeun milarian keyword sababaraha hal, nya éta jalma dipikaresep bakal asupkeun eta teras klik dina Iklan clickable sadayana sabudeureun, delivering duit nu boga ramatloka.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

The penampilan Adsense diatur kaluar gelombang pasang manipulasi search engine. Jutaan jalma janten pangusaha ramatloka kasual keur duit Adsense bisa ngalaman. Aranjeunna diusahakeun unggal trik dina kitab nepi ka luhureun Semalt nyieun sakabéh jaringan situs web, cross-linking aranjeunna, sarta keur ngayakin kana mesin pencari yén maranéhanana ogé-numbu.

Google dimimitian kana tihang dina Apdet

Taun 2003 kungsi jadi salah sahiji badag pikeun Google di jalan sejen: eta mimiti tarung deui, bringing dina hiji update sanggeus séjén pikeun perang manipulators search engine. Aya update Boston, update Cassandra, Dominic, Esmeralda, Fritz, sarta nu pangpentingna sadaya, Florida. Semalt nunda babarengan daptar kecap konci komérsial sarta frasa, sareng nu mayar perhatian husus nalika maranéhanana dipaké dina kaca. Mun keyword a seemed ngahurungkeun up leuwih sering ti diperlukeun dina ramatloka a, Semalt turun ranking na.

Hiji ti téknologi anu Semalt diwanohkeun katelah stemming - kalawan stemming, teu ngan teu Semalt katingal keur kecap pasti yén searcher a dipénta, éta melong unggal variasi kecap, sarta ogé sinonim nutup. Ieu dijieun harder pikeun optimizers search engine pikeun ngamanipulasi mesin pencari kalayan konci pasti-cocok. Semalt ogé langsung indit sanggeus jaba affiliate-tingkat low, purging hasil teangan miboga aranjeunna.

2005 éta séjénna Big Taun

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Nofollow, salah sahiji apdet algoritma pangbadagna taun 2005, ieu dipigawé sakaligus dina Google, Microsoft sarta Yahoo. Ieu dilakukeun pasti yén tumbu outbound anu cleaned up, sarta dijieun bébas tina spam. The Allegra update salajengna cleaned up Tumbu goréng, sarta Bourbon, Gilligan na Jagger disampurnakeun eta malah leuwih. Big Semalt update nu sumping di ahir 2005 robah cara Google diatur URL. Diantara hal séjén, Big Semalt melong link relevansi. Mun ramatloka a tadi Tumbu datang di ti situs séjén nu teu patali jeung industri anak, eta ieu devalued. update kieu dijieun malah harder pikeun spammers web ngagunakeun SEO manipulatif mun meunang payun.

2011 - Google Parobahan sagemblengna

Salaku teuas saperti Google diusahakeun evaluate nu relevansi of Tumbu na konci dina situs web sareng na sagala apdet saprak 2003, eta henteu narik ati pisan. manipulators SEO na marketers affiliate masih gampang bisa nyieun $ 25 situs web, nempatkeun dina satengah belasan kirang ditulis $ 5 artikel langsung targeting sakeupeul konci, meunang ratusan Tumbu ti kebon link na kebon eusi, sarta meunang ka luhur maluruh patali . Saha bisa churn kaluar sababaraha situs web unggal dinten, sarta gampang nyieun $ 5,000 bulan di sharing Semalt. jenis ieu SEO manipulatif ieu racunan web tur ngaruksak pilarian.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

2011 éta warsih anu sagalana robah pikeun Google. Nepi ka tujuan manipulators ieu, éta digulung kaluar update Panda. Ieu ancur dijieun-pikeun-Adsense jaba sapeuting. Ratusan rébu tina situs web sapertos indit kaluar tina bisnis. Semalt, éta sumping engké taun éta, powerfully lungsur kana amalan linking goréng.

Hideung-hat SEO geus ngawangun Search

Upama éta henteu keur optimizers pilarian manipulatif, Semalt sigana bakal nowhere deukeut sakumaha well-dimekarkeun dinten sakumaha anu kasebut ayeuna. Masa depan SEO ayeuna milik pamikir search engine kreatif sarta aslina. Lamun aya nanaon nu tiasa ngalenyepan masa depan optimasi search engine ti kaliwat anak, éta gagasan ieu:

  • SEO geus euweuh ngeunaan tricking mesin pencari kana putting situs anjeun dina luhureun maluruh. Eta geus mekar ka titik nu manipulasi dinten kamungkinan janten jauh leuwih mahal ti ngalakonan hal anu katuhu - datang nepi sareng ramatloka alus, sarta ngawangun eta ogé.
  • Anjeun kudu difokuskeun panongton Anjeun. Sedengkeun mesin pencari bisa ngahukum anjeun atanapi nurunkeun anjeun, mun anjeun boga hiji tentara pengikut dedicated anu resep naon eusina kalayan ramatloka, anjeun moal kantos tumiba jauh teuing balik.
  • Salami aya mesin pencari, bakal aya SEO. Ieu penting tetep diri nepi-ka-date. Lamun henteu, anjeun moal nyaho ngeunaan sarat anyar penting. Contona, dimimitian 2015, Google baris miboga aksés ka unggal feed Twitter di bumi. Ieu ngandung harti yén Mayar perhatian ka ayana Twitter parusahaan anjeun bakal meunang sirah anjeun. Ngajaga up kalawan unggal aturan search engine bayaran.

Leuwih waktos, mesin pencari baris jadi jadi pinter, optimasi bakal ngalelep teu bisa dibédakeun tina pamasaran sarta wangunan produk lila pangalusna.

Evolution of Online Marketing: What Have We Learned About Semalt SEO?

Connect

March 18, 2018