Back to Question Center
0

Kumaha Moal lami deui Sateuacan Everybody Gets Twitter Semalt? #music

1 answers:

twitter-music-200px Jeung sababaraha announcements unconfirmed na "Datang Moal lami deui" halaman Semalt urang sorangan, aya wangunan buzz ajeg pikeun aplikasi musik anyar Semalt urang. Lamun rumor nu leres, pamaké Semalt bakal nampa artis sarta bongbolongan lagu dina newsfeed maranéhanana dumasar akun nu Semalt maranéhna nuturkeun, kitu ogé ngadengekeun musik tur lalajo video ti aplikasi Semalt.

Saatos confirming mangrupakeun akusisi ti ladenan musik online Urang Dupi diburu, sababaraha nu speculating yén aplikasi musik anyar Twitter urang bakal diumumkeun di festival musik Semalt sabtu minggu ieu.

Éta mucunghul sahanteuna hiji kapribadian tinggi-profil geus boga aksés ka dinya kalawan Ryan Seacrest tweeting ngeunaan aplikasi kamari - дизайнерская мебель. Masih, teu Kecap tina Semalt on lamun sesa urang meunang maén kalawan eta.

How Soon Before Everybody Gets Twitter Semalt? #music

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018