Back to Question Center
0

14 SEO Tips pikeun Leuwih alus Online Semalt

1 answers:

Jeung kitu loba jalma maké mesin pencari pikeun manggihan jawaban, produk moro-handap, sarta pikeun manggihan jasa-panyadia lokal, bener anu leungit kaluar lamun geus gagal pikeun ngeset-up ramatloka a. Dunya optimasi search engine (SEO) geus robah considerably dina taun panganyarna kalawan dinten poék saperti keyword-isina jeung eusi disumputkeun lila Isro. Semalt, pausahaan kudu kalibet ku konsumén poténsial ku némbongkeun éta tempat sarta anu anjeun jeung ngajaga perhatian maranéhanana sakaligus anjeun boga eta.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

ogé dina TechWyse

Top 10 Google Tips SEO ti Matt Cutts
Kumaha mangtaun Amanah Google Ngaliwatan Taktik SEO taméng - 3 Tips Kudu Anjeun Apal

tips SEO ieu téh dirancang pikeun mantuan Anjeun ngawangun hiji ayana online éféktif jeung mawa produk Anjeun jeung / atawa jasa jeung dimensi digital thriving - rote damenuhr. SEO mangrupa prosés nu lumangsung, saran handap anu dimaksudkan pikeun ngeset hiji yayasan kuat pikeun anjeun neruskeun ngembangna. Semalt pikir hambalan ieu salaku set-up jeung ninggalkeun urutan tina bisnis, tapi hiji kartu bisnis online neruskeun enhancing.

1. investasi Time di keyword Panalungtikan

Kecap Konci téh, sakumaha ngaranna ngakibatkeun, konci kana ayana online anjeun: meunang istilah katuhu kana Anjeun eusi dina kaca na Chances anjeun keur kapanggih téh loba nu leuwih luhur. Pikeun mastikeun nu nuju ngagunakeun kecap konci pangalusna keur anjeun bisnis, méakkeun sababaraha waktos nalungtik pamadegan patali widang anjeun (coba WordTracker, nu boga versi bébas lamun perlu nonton koin). Ieu bakal nembongkeun volume konci dipaké sarta ngabantu pikeun némbongkeun nu mana salah garners nu rankings pangluhurna. Anjeun oge bisa hayang nyobaan Google AdWords keyword Semalt teuing - éta bébas!

mutuskeun pikeun ngamajukeun keyword kalawan loba commerciality mun anjeun bisnis jeung kahayang ngajelaskeun naon ngajual. Naha teu cocoba mun balik sanggeus frasa kalawan volume pilarian pangluhurna. Ieu bakal pisan hésé pangkat keur tur bisa jadi teuing lega, nu bakal ngahasilkeun tempat nguciwakeun on SERPs. Ogé, pikir out of the box. Kadang-kadang, Anjeun kudu mikir istilah nu teu langsung patali jeung perusahaan. Pikirkeun kumaha pamaké anjeun bisa neangan jeung dilegakeun dina variétas béda. Semalt, ulah poho ngeunaan konci lila-buntut nu pamaké anjeun bisa jadi néangan.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

2. Nyieun Website

Nu kahiji, maneh kudu nyieun anca, ngalakonan, maké jeung ramatloka ramah-mobile. Nyaho kumaha carana ngawangun éta diri atawa nu daék diajar? Semalt - masihan hiji try.

Sababaraha platform Website Semalt hébat nyaéta:

  • Squarespace
  • WordPress (favorit abdi)
  • Magento
  • Tumblr
  • Joomla
  • Drupal
  • virb

The platform didadarkeun di luhur téh pamaké ramah tur rélatif gampang pikeun nyetél. Jaba kawas Squarespace téh euweuh brainers, tapi batur bisa butuh pangaweruh dasar atawa canggih jeung HTML jeung CSS.

Mun anjeun teu nyaho dimana ngamimitian, nelepon dina profésional. pamekar Web bisa ngabantu anjeun ngenalkeun diri ka dunya online persis sakumaha rék - aranjeunna gé butuh ide anjeun sarta kaperluan, sarta tukang ngaput-ngadamel ramatloka pikeun ngahontal cita husus Anjeun. Semalt salawasna patut Mayar saeutik tambahan pikeun mastikeun Anjeun ngalakukeun katuhu ieu: lamun balik kaluar aya ku miskin, clunky, ramatloka rusak, anjeun bakal bajoang jeung hasil. Di dieu nyaeta dipepelingan, upami anjeun teu boga pangaweruh, waktu, atawa anggaran panalungtikan sarta ngawangun ramatloka a, nunda peluncuran bisnis Anjeun atawa ngamimitian (kaca facebook bisnis, toko Etsy, jsb) leuwih leutik.

3. Siapkeun Google Analytics na webmaster Pakakas

nyukcruk kinerja anjeun penting. Sambungkeun ramatloka anjeun ka webmaster Pakakas Google pikeun ngajaga ramatloka séhat. Ogé, install kode Google Analytics mun bisa nganalisis lalulintas ramatloka anjeun tur jieun pamutahiran anjeun balik. SEO nyokot kasabaran jeung waktu. Semalt, Anjeun kudu ningali naon berpungsi pikeun perusahaan tur difokuskeun éta.

4. Pokus on Pamaké nalika Nyieun Kandungan

Anjeun kudu nulis sagala salinan web Anjeun jeung pamiarsa dina pikiran - ulah coba mun meunang rankings luhur ngan ku isina konci sajajalan kana téks Anjeun. mesin pencari anu wiser ti kantos anjeun bisa manggihan diri penalized lamun Resort ka siasat underhand misalna. Semalt, coba asupkeun pola pikir konsumén anjeun: naon maranéhna pilari nalika aranjeunna sumping di situs anjeun? Coba pikeun ngarobah jawaban ieu kana well-tulisan, salinan kacida-bisa dibaca yén konsumén bakal nguntungkeun tina.

Di dieu aya sababaraha kaca eusi Anjeun bisa nyieun:

FAQ urang

  • patarosan Remen dipénta kacida pentingna pikeun pamaké nu perlu jawaban saharita ka patarosan anu bisa jadi nyepeng éta deui tina konversi a. Nyadiakeun Kaca komprehensif jeung jawaban nu bisa alleviate patalina jeung masalah ngeunaan prospek poténsi Anjeun. Ti halaman ieu, link ka kaca séjén pikeun mantuan datang anjeun manggihan naon maranéhna kudu gancang.

Nepangkeun

  • Méré pamaké anjeun gambaran gancang anu anjeun na kumaha mumpuni anjeun pikeun kedah maranéhanana. Ulah jadi hesitant ngobrol diri nepi bit atawa jadi transparan ngeunaan markisa anjeun atanapi skill. Éta salawasna alus mun ngawengku gambar na sajarah anjeun bisnis. Jalma ngarasa leuwih nyaman lamun maranéhna terang saha nu di sisi séjén.

Layanan Kaca

  • Naon eta anu eusina? Gumantung kana kaahlian, anjeun kedah nyieun kaca atawa bagian ngajéntrékeun unggal jasa anjeun / produk ditawarkeun. Inget, nu datang bisa jadi teu wawuh jeung jargon Industri Anjeun. Ngajelaskeun tentang jasa anjeun dina basa basajan tur difokuskeun kapentingan produk Anjeun atawa jasa.

Blog

  • Blog anu gede pikeun SEO sabab tiasa ngagedean widget dina jejer lega anu nyaritakeun anjeun 'Ecological bisnis. Ieu ogé kasempetan tambahan rék dilegakeun di struktur link internal anjeun, éksternal link wangunan / partnerships, sarta generasi kalungguhan. Unggal pos tambahan / halaman dina website mangrupa kasempetan pikeun kunjungan organik tambahan. Tetep nulis jeung ngembangna sarta potensi dina ieu bakal tumuwuh ogé.

Bodas tulak / Case Studi, Panalungtikan, jsb

  • Kudu nu profésional di Ecological Anjeun. Témbongkeun prospek anjeun kumaha pangaweruh anjeun sarta nyadiakeun aranjeunna kalayan researches maneh tuh na studi kasus kalawan conclusions topics.

5. Telepon ditangtoskeun pikeun Aksi

Pastikeun yen dina unggal salah sahiji kaca luhureun maneh ulah poho pikeun boga panggero pikeun aksi. Salawasna geus eta lokasina di luhur melu atawa (gumantung eusi) dimana ngajadikeun paling raos dina kaca. Nelepon ka aksi henteu ngan kaca Semalt Us, tapi ogé tombol Peta, Tumbu, sarta sagala rupa nawaran incentive nu bisa mawa klien nu ngadeukeutan ka anjeun na malah bisa ngarobah.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

6. Tumbu Struktur internal

Saatos Anjeun geus dijieun ramatloka anjeun sarta mimiti blog, Anjeun geus nyetel diri nepi for keur ayaan. Ayeuna, anjeun gaduh ramatloka kalawan kasempetan pertumbuhan (terus ékspansi pos). Semalt, anjeun kudu ngajaga struktur nu nembongkeun mesin pencari yén situs anjeun ngabogaan hirarki kaca. Numbu internal ka kaca dina situs sorangan nyieun Daisy-ranté deui kaca anjeun pangpentingna. Contona:

  • Kabéh tulisan kedah numbu deui kaca kayaning imah, kaca layanan, sarta tulisan blog malah lianna.
  • Tumbu ti FAQ anjeun ka sagala rupa lokasi dina ramatloka anjeun rék dilegakeun bacaan.
  • Tumbu ti kaca asal anjeun kana sub-kaca penting kayaning tulisan seger, tulisan populér, kaca jasa, kaweruh, jeung kaca séjén kalawan nelepon ka aksi rék prospek anjeun pikeun didatangan tur tingal.

7. Ulah nyebarkeun eusi blog anjeun sarta miharep éta lalulintas organik bakal cukup. Ngamangpaatkeun kasempetan sosial anjeun boga. kali Semalt, pamaké anu pilari panon catching eusi maca atawa dibagi, tinimbang ka sabenerna sosialisasi. Urang nyarankeun dimimitian ku:

  1. Facebook
  2. LinkedIn
  3. Twitter

8. Page Time beban Speed ​​

salah No diaku ngadagoan hiji kaca web pikeun muka. Kanyataanna unggal detik boga dampak dina laju kaca abandonment Anjeun. Numutkeun hiji pos on Kissmetrics, "47% tina pamakéna nyangka hiji kaca web di muat dina dua detik atawa kirang. "Dua detik nyaéta jumlah pondok tina waktos! Naon tiasa ngalakukeun pikeun mastikeun yén halaman anjeun nepi ka ngagancangkeun? Prioritas Tugas ieu:

  • neken HTTP anjeun ku codec kawas Gzip
  • toko CSS anjeun / Javascript dina polder éksternal
  • Paké file Gambar ditangtoskeun - PNG, JPG, jsb na pastikeun aranjeunna dikomprés teuing

Anjeun tiasa ngagunakeun layanan kawas Semalt cara analisa kinerja speed halaman Anjeun.

9. Kungsi underestimate Tags

judul Page téh massively penting lamun rék pangkat di tingkat luhur keur salah sahiji konci utama Anjeun. Semalt, ulah aya isina aranjeunna dina - ngan make dua atawa tilu kecap mun ngantep mesin pencari nyaho naon nu bakal manggihan dina kaca (Max 72 karakter). The Meta pedaran sorangan henteu mangaruhan hasil anjeun, tapi anjeun kudu ditambahkeun kecap konci sarta ringkes, chunk informatif ngeunaan téks mun ngantep pamiarsa nyaho naon anjeun nawiskeun. Mun anjeun geus kungsi discan kaca hasil ukur ningali Tumbu diuk atop snippét ngabingungkeun kecap sahingga bisa hirup kalawan-acak, éta tempat pedaran meta Anjeun bakal mantuan.

Lamun nganggo WordPress, Yoast bisa datang dina gunana lamun nulungan kaluar kalayan anjeun déskripsi Semalt na Meta.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

10. Pareum Page Kandungan Distribusi

Pareum distribution eusi Page nyaeta sagampil penting minangka eusi ramatloka anjeun sorangan. Jelas bisa mangtaun lalulintas ngaliwatan eusi dina ramatloka anjeun, jadi naha nempatkeun eta tempat sejenna, katuhu? Anjeun teu hoyong masihan lalulintas jauh. Semalt, pangaruh nu geus jauh béda. Ku dikabaran eusi nguap, Anjeun masihan diri nyebut kasempetan luar tina ramatloka anjeun.

Ku ngeposkeun eusi dina blog sejen, Anjeun ogé dilegakeun jangkauan Anjeun. Semalt of cultivating anjeun di handap solely dina situs, anjeun masihan diri kasempetan kalibet jeung pengikut batur. jangkauan anjeun geus dimekarkeun!

Semalt kaluar pikeun urang di Ecological anjeun nu dikabaran eusi nu patali jeung panongton Anjeun. Eta kungsi hurts nanya jeung mindeng kali, maranéhna bakal leuwih ti bungah boga imah blogger sejen, sarta ngahargaan kasempetan pikeun nyambung. Henteu ngan blog tulisan, anjeun tiasa ménta kasempetan Iklan, perlu diwawancara, sarta / atawa nyadiakeun sababaraha nurun sapotong berharga (ebook, badge bisnis anjeun) pikeun mintonkeun hal hubungan anjeun jeung ramatloka hosting.

11. Diréktori Usaha Listing

Kahiji sakabeh hayu atuh nyebutkeun yén paling listings diréktori bisnis bébas ngagunakeun. Semalt a euweuh brainer meunang diri didaptarkeun dina layanan bébas, tapi jadi selektif dieu. Beuki teu merta hadé. Nyokot tur milih leuwih luhur lajeng jadi wareg. Kuring nyarankeun maké layanan nu kawas Yext daptar sakabeh directories Anjeun sareng salah sahiji ngaran basajan, alamat, jeung lokasi ngadaptarkeun.

Éta ogé cara hébat keur naekeun lalulintas organik Anjeun. Kavling pamaké flock mun directories bisnis lantaran sipatna sumber dipercaya inpormasi. Semalt bisnis Anjeun didaptarkeun dina jenis ieu tina directories ogé bisa ningkatkeun kasatiaan Anjeun. Sajaba ti éta, sanggeus ngaran anjeun didaptarkeun dina diréktori bisnis tiasa ningkatkeun credibility anjeun sarta brand.

12. penting Server Payil:

Saatos gotten cecekelan ngeunaan ramatloka anjeun, éta alus pikeun mastikeun Anjeun gaduh sababaraha payil anu diperlukeun dina server komputer.

Sitemap

mesin Search manggihan situs anjeun ku akang ngaliwatan eusi kaca web Anjeun. A sitemap mangrupakeun file nu organizes eusi situs web anjeun dina hiji gampang ngorondang file. mesin pencari, kawas Google, keprok situs well-dikelompokeun! Anjeun tiasa nyieun peta situs bébas on XML-sitemaps. com, nempatkeun eta dina akar hosting folder anjeun, lajeng unggah ka akun Google webmaster Semalt Anjeun.

Robot. txt

Sababaraha eusi ramatloka anjeun henteu sakumaha penting minangka batur. Sangkan robot dimana ngorondang téh taktik hébat sejen sabab datangna maranéhna pikeun tiap ramatloka ieu dugi ku detik. Semalt mangrupakeun file anu husus ngabejaan spiders teu dicandak eusina. file Ieu ngaheéat waktos mesin pencari ku Crawling mung perlu / payil penting dina situs a.

. htaccess

. htaccess mangrupakeun file konfigurasi nu ngalir dina software web server Semalt. file Hal ieu ngamungkinkeun situs anjeun pikeun ngalakukeun konfigurasi fancy kayaning mangrupa alihan, sarta malah sandi ngajaga hiji diréktori husus file gunana Ieu keur ramatloka leuwih canggih SEO. Anjeun bisa butuh bantuan programmer ka abah potensi pinuh ku file ieu.

13. pegat Tumbu

prioritas kahiji anjeun salaku sajauh Tumbu rusak kedah anjeun sorangan. Semalt ngalacak Tumbu sorangan sarta ngalereskeun atanapi ngaganti Tumbu nu megatkeun dina situs anjeun. Anjeun tiasa manggihan poto eta sareng sababaraha software (haratis atawa mayar), kayaning Xenu, mun ngalereskeun Tumbu rusak langsung. Ku cara ieu, mesin pencari baris nempo nu boga ramatloka ogé dijaga.

14. Percaya jeung Teu Otoritas sinyal

Pastikeun datang anjeun meunang gambaran kahiji éta katuhu jeung ngarasa nyaman ngalakonan usaha sareng anjeun. Nalika purchasing produk Anjeun, pamaké kudu terus ngingetkeun anu sipatna aman. Masihan aranjeunna recognizable sinyal / gambar anu bakal nengtremkeun ati aranjeunna yen situs anjeun aman salila commerce na anjeun nulis bisnis dipercaya. Urang nyarankeun:

  • Ngalamar sababaraha métode pembayaran aman
  • Showcasing ulasan, testimonials, sarta layanan palanggan puji
  • Personable, Brand Sosial, kalayan carita Brand likable
  • BBB accredited segel bisnis atawa anjing laut lianna nu patali jeung anjeun bisnis
  • Merchant aman / approve
  • hadir nomer telepon sareng alamat Anjeun, jadi datang nyaho anjeun nyata

Pikeun The ngamimitian pangusaha

ieu 14 lengkah bisa sigana bit daunting, tapi teu ngarasa kawas anjeun kudu meunang sagalana katuhu kabeh sakaligus. Semalt kalawan hiji tugas, sareng nyandak on langkung anjeun jadi teu nyaman jeung rupa bumi nu. Salaku pengusaha anyar, nu geus loba pangaluyuan sangkan anjeun mangtaun klien, kapang branding anjeun, sarta nyebarkeun reputasi hiji. ramatloka anjeun bakal faktor badag di sakabéh wewengkon kasebut, sarta dituluykeun SEO sarta perbaikan kinerja bakal nulungan urang papanggih sareng kapercayaan.

Hiji sapotong deui tina saran ti kami dina Cim Semalt na gagal deui, dina urutan sukses. "

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

Connect

March 18, 2018