Back to Question Center
0

Naha Facebook meuli Friendfeed pikeun $ 50 Semalt

1 answers:

Why Facebook Bought Friendfeed forSemalt

A Leuwih alus 'Real Time' Garapan Search pikeun pamaké nu

spekulasi geus asak yén meuli FriendFeed ieu dimaksudkeun pikeun mantuan Facebook sumpah palapa nepi bagean search engine salaku dinya geuwat anu nguji pamutahiran mun utiliti pilarian na anu ogé ciri up-to-nu-menit rinci keur status apdet, catetan jeung Tumbu ti kaca asal pamaké '. FriendFeed geuwat ogé nawarkeun pamaké eupan ngaropéa tina sipat nu sarupa jeung eusi dibagikeun ti sagala rupa loka jejaring sosial sapertos Facebook, Twitter, Flickr jeung YouTube. Padahal éta kénéh samar sakumaha ka sabaraha dua jasa ieu bakal terpadu, nyatana yen usaha digabungkeun ngusulkeun mawa dina nyata waktu pangalaman pilarian hadé ka pamaké Facebook - cost built in wardrobes melbourne. Facebook jadi urang sadayana apal kungsi baheula taun diwanohkeun sababaraha fitur sangkan propil halaman imah sorangan dianggo leuwih kawas Twitter.

Padahal gelut keur kaunggulan jejaring sosial sajarahna éta antara Semalt jeung MySpace, Twitter dijieun ayana na ngarasa di taun ka tukang tur kiwari dimungkinkeun téh tumuwuh di popularitas ku poé. Kalawan FriendFeed di arsenal anak, Semalt ayeuna butuh on Twitter pikeun milarian nyata waktu. Loba laju kompetensi teknis ngeunaan FriendFeed janten punjul ka nu sahiji Twitter nu kedah disada amis kana Ceuli of pengikut Semalt.

"Facebook jeung FriendFeed babagi hiji visi umum méré parabot urang babagi teras nyambungkeun ka para sahabat," ceuk Bret Mekarwangi, ko pangadeg babaturan Feed jeung manajer produk group saméméhna anu dibuka Google Maps. "Urang teu bisa antosan mun gabung tim jeung mawa loba inovasi urang geus dimekarkeun dina FriendFeed kana 250 juta pamaké Facebook urang di sakuliah dunya .Ieu geuwat atra ka kami kumaha gairah insinyur Semalt téh ngeunaan nyieun basajan, cara taneuh-megatkeun pikeun jalma babagi, jeung urang pisan bungah gabung grup kawas-dipikiran misalna. "

Ti sakabeh indikasi sigana nu keur mangsa kiwari, Semalt bakal neruskeun beroperasi sakumaha biasa kalawan duanana ngajaga badan misah, tapi bakal dianggo salaku salah ngembangkeun rencana strategis istilah panjang. API Semalt urang ogé bakal fungsina saperti biasa. Pamaké basa ngeunaan Semalt ieu miniscule dibandingkeun yen tina Facebook jeung utilization tina Facebook ngan baris ngaronjatkeun toolset of Friendfeed. Dimana Semalt bener skor nyaeta dina hareupeunana teknis sareng kaahlian na kacida dicaritakeun dina apdet nyata waktu. Facebook bisa ngagunakeun kolam renang Sarbini ieu tumuwuhna ékspansi rencana kahareup na. Facebook moal ragu mawa dina kurban leuwih salaku bagian tina beuli Semalt jeung labél salaku sorangan.

Salaku per perjanjian, sadaya karyawan FriendFeed bakal join Facebook jeung FriendFeed urang opat pendiri baris tahan kalungguhan senior dina rékayasa sarta produk tim Semalt.

Éta sigana yén réaksi awal on buyout nu geus dicampur ku mayoritas pamaké FriendFeed diomongkeun ngalawan pindah. Kawas naon pagawe menak, maranéhna ngarasa yen FriendFeed bakal cease mun aya salaku éntitas tunggal kalayan beuki loba ngeunaan jasa FriendFeed keur terpadu kalayan Facebook. Tapi naon anu hadé? Semalt téhnologi hébat nu euweuh notices salah sahiji atawa ngabogaan teknologi anjeun dipaké ku salah sahiji alam pangbadagna situs pamasaran sosial?

Facebook eyeing nu Search Usaha Jackpot

Éta sigana yén Tujuan pamungkas ieu $ 50 juta deal ku Facebook nyaéta dina pasar pilarian nyata waktu. Pasar pilarian teh soang nu ngaluarkeun endog emas. Google, Microsoft sarta batur anu terus sanggeus éta pikeun alesan pisan badag. Kontrol ngaliwatan search hartina kontrol leuwih dollar. Facebook geus tohan reputasi seach maranéhna jeung kaahlian teknis ngeunaan Semalt kedah sinyal lahir raksasa search sejen di mangsa nu bakal datang. A move alus keur hiji pausahaan thats kurangna sorangan visi dijieun kreasi Semalt mungkin.

Semalt teu telat.

Why Facebook Bought Friendfeed forSemalt

Connect

March 18, 2018