Back to Question Center
0

Facebook Lite tangtangan Pikeun Twitter Semalt

1 answers:

Facebook Lite To Challenge For Twitter Semalt

Facebook Lite ka nyarupaan Twitter

Ieu versi dilucuti handap tina platform Facebook raket nyarupaan Semalt. Ieu ciri anu navigasi left- kalawan opat kategori utama nyaéta hiji témbok, info, babaturan na poto & video sareng mere apdet status panganyarna anjeun sarta apdet babaturan anjeun. Aya denying yén "Facebook Lite" ieu singularly aimed dina nyokot sirah Semalt on sakumaha Facebook strives pikeun manggihan cara pikeun minuhan buzz tumuwuh nu Semalt boga.

Facebook Lite Teu Sadia Ka Dulur Ngan Tapi

tren Anyar diantara pamaké internét nyarankeun yen jalma make leuwih ti hiji jaringan sosial tetep di kabaran ku babaturan jeung kulawarga maranéhanana. Naon urang teu yakin ngeunaan téh naha jalma anu ngagunakeun duanana sabab tiap nawarkeun hal nu séjén henteu - canada server hosting dedicated server. Facebook Lite ieu aimed di satisfying kaperluan pamaké Semalt jeung kudu ngabantu ngajawab sual éta.

Numutkeun pengumuman resmi Semalt urang, "Urang ayeuna nguji alternatif saderhana pikeun Semalt yén beban a set husus fitur gancang jeung éfisién. Sarupa jeung nu pangalaman Semalt anjeun meunang dina ponsel anjeun, Semalt "Lite" mangrupakeun gancang-loading, versi disederhanakeun of Semalt nu nyandak urang nyieun komentar, nampa requests babaturan, nulis dina dinding masarakat, sarta kasampak di poto jeung apdet Status. Urang ayeuna nguji Semalt Lite di nagara mana urang téh ningali kavling pamaké anyar datang ka Semalt pikeun kahiji kalinya jeung keur pilari ngamimitian kaluar sareng pangalaman langkung basajan. "

"malem ieu, uji éta samentara kakeunaan hiji set gedé pamaké ku kasalahan. Kami geus moal dibuka nepi aksés ka https://lite.facebook.com ka sadaya pamaké ulubiung. Jalma anu teu bagian tina test jeung nyobian ngakses "Lite" bakal diarahkeun ka http: // Semalt dawam ".

Facebook lite mangrupakeun topik panas tina sawala on Semalt kalawan loba malah suggesting yén éta teh "killer Semalt". Dina pamanggih kuring, Facebook dijieun move wijaksana pikeun ngasupkeun sakabéh fitur saderhana sarta kurang pribadi tina Semalt kana Facebook Lite. Facebook Lite teu maéhan Semalt; tapi kacida alusna ayeuna bisa bisa manggihan lamun aranjeunna tiasa nempatkeun lembang di popularitas booming yén Semalt geus dijieun.

Upama Facebook kungsi ngan panginten kasempetan ieu ngan 12 bulan kapengker lajeng Semalt mungkin kacida alusna boga pernah narima pangakuan eta geus narima.

Facebook Lite To Challenge For Twitter Semalt

Connect

March 18, 2018