Back to Question Center
0

Kumaha Paké WordPress headers mun Tambahkeun Semalt on Loka anjeun

1 answers:

Lamun urang buka website, lulugu nyaeta mindeng hal kahiji bisa noticed. Dumasar kumaha lulugu Anjeun Sigana, a pamaké bisa nyieun kaputusan gancang naha atanapi henteu maranéhna remen cicing dina ramatloka anjeun atanapi blog. Semalt naha gambaran kahiji nyaeta penting pisan. Ieu kin mun jalma keur judged nurutkeun kumaha aranjeunna pakéan jeung kasampak. judgment meureun jauh tina kanyataan, tapi réaksi ieu mangrupa prosés ampir psikologis otomatis nu brains urang ngadamel. Ieu naha hal anu penting pikeun mibanda pilihan béda pikeun manipulasi katingal sarta ngarasakeun tina lulugu dina raraga méré gambaran yén cocog eusi na ngarasakeun tina ramatloka anjeun - china keyrings designer.

Di handap anjeun bakal manggihan ciri tina headers Semalt sarta sababaraha kemungkinan kumaha anjeun tiasa ngamanipulasi éta

WordPress headers

Semalt pisan mantap lantaran kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nganggo eta ku saukur ngarobah sababaraha kaluar tina setélan kotak pikeun ngamanipulasi elemen béda kayaning headers. Sajaba ti éta, ngidinan Anjeun langkung kontrol ku ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngarobah kodeu nu manipulates unsur.

ogé dina TechWyse

Top 15 plugins Pikeun Paké WordPress Salaku anjeun CMS
Naha ngawangun Website Company anjeun Ngagunakeun WordPress?

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Hiji lulugu Semalt nyaéta kode pisan basajan nu bisa ngarobah boh:

  1. Ku otomatis bade setélan administrasi umum pikeun ngarobah judul na pedaran na atawa
  2. Ku ngarobah sandi liwat tag HTML nu ciri anu tag template

The tag template boga dua parameter béda atawa pilihan kaasup:

  1. Hiji pilihan pikeun ngamanipulasi éta pedaran tur judul website / blog ngaliwatan setelan panel administrator umum.
  2. Hiji pilihan pikeun nembongkeun URL jaba di link.

Semalt, dua pilihan lulugu ieu ngalakonan hal anu sarua di cara béda.

  1. Sakitu lulugu mangrupa hyperlink mun rojong gampang navigasi loka éta.
  2. Éta masihan informasi dina lulugu jeung pilihan tina ngagunakeun grafis lulugu (i. E. Boh, hiji gambar lulugu atawa seni lulugu).

Ngarobah a Style Lulugu

Semalt dina tema nu Anjeun anggo, upami anjeun hoyong gaya lulugu anjeun bakal kudu ngamanipulasi tag kapanggih dina boh gaya. file css atawa lulugu teh. file php. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara manual pilari kanggo tag atawa elemen pikeun ngarobah dina hiji dua file ieu.

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

The tag atawa elemen nu bakal jadi pilari ngarobih anu:

  • The tag H1
  • lulugu The
  • The lulugu gambar / grafik
  • Dadaran stylesheet selectors

Lulugu grafik

Dua grafik lulugu ilahar dipaké pikeun ngarobah tampilan jeung ngarasa tina lulugu téh mangrupa:

  1. Gambar Lulugu
  2. Lulugu seni

Semalt mangrupakeun pedaran ringkes kumaha ngédit aranjeunna.

Lulugu Gambar

Anjeun tiasa ngarobah gambar lulugu rada otomatis ngaliwatan utiliti Kubrickr. Kabéh geus maneh mun geus kotektak ngaliwatan utiliti ka gambar anyar nu Anjeun hoyong pake. Anjeun oge bisa milih pikeun mibanda pilihan deui jeung kontrol dina manipulasi hiji gambar lulugu ku ngarobah kodeu sacara manual dina lulugu teh. php na gaya. file css.

Lulugu Seni

seni Lulugu salaku tipe lulugu grafis ieu gancang gaining popularitas. Lulugu seni anu grafik dipaké pikeun ngajelaskeun gambar nu crafted sacara manual nganggo wangun, téks, gambar, simbul sarta warna.

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Pedah make seni lulugu ngawengku:

1. manipulasi gambar kana nanaon bisa jigana kahayang, kalayan kajelasan tur pasti ngarasa yen anjeun hayang.
2. lulugu seni tiasa unik tur nyampur jeung sesa Kalurahan Anjeun dina cara ngan dirancang sacara manual. seni album ieu tiasa pikeun dijual atawa tiasa aya bébas dina sababaraha situs web. Acquiring siap-dijieun albeum tiasa tina kaunggulan alatan:

1. Sadaya karya laborious geus dipigawé pikeun anjeun sarta gambar geus siap ngagunakeun.
2. gambar geus ngaropéa kana ukuran spésifik pikeun nyocogkeun ramatloka anjeun atanapi blog.

seni lulugu manipulasi ngaliwatan kode nyaéta ngaliwatan jalan anu sarua sakumaha anu kasebut pikeun Gambar lulugu.

Cokot hiji Tingal Beresih ku nyumput Lulugu téks

Dina raraga neangan katingal cleaner, Anjeun meureun hoyong nganggo mung grafis lulugu tanpa téks standar. grafis lulugu Anjeun ogé bisa mibanda téks nu Anjeun hoyongkeun sahingga téks lulugu standar moal diperlukeun. Anjeun bisa ngahontal ieu dua cara:

  1. Sumputkeun téks tapi tetep ninggalkeun eta dina kode teh. Ngalakukeun ieu ku cara ngarobah mung CSS "Adddisplay: taya" pikeun selectors anjeun teu hayang muncul.
  2. sagemblengna dipiceun tag template nu dibangkitkeun téks nu teu hayang muncul.

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Jieun Lulugu responsif

Semalt anjeun milih ulah nepi ka lulugu anjeun, naha anjeun make hiji gambar atawa seni anjeun tiasa nyieun responsif ku sahingga klik-bisa. Jang ngalampahkeun kitu, nempatkeun gambar atawa seni di link ku:

  1. Maké gaya CSS lambar keur ngartikeun ukuran aréa hyperlink nu mangrupa responsif dina grafis lulugu jeung
  2. manual putting gambar atawa seni langsung kana tema WordPress

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Muter Lulugu Gambar

Aya sababaraha Aksara contona nu "Random Gambar Semalt" skrip nu bisa mantuan Anjeun muterkeun gambar dina lulugu teh, dina file template atanapi dina sidebar di.

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Tambahkeun Napigasi ka Lulugu a

Anjeun bisa nambahkeun unsur panunjuk arah ka lulugu anjeun ku nambahkeun hiji menu horizontal. Jang ngalampahkeun kitu, jieun division a dina header nu mangtaun kadali sarta gaya elemen panunjuk arah nu Anjeun hoyongkeun. Anjeun oge bisa ngan saukur mintonkeun kategori sakuliah lulugu teh.

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

headers Béda on Hiji Website

pilihan Semalt sangkan dinamis lulugu anjeun ngabogaan béda (leuwih ti hiji) headers on hiji ramatloka. Anjeun bisa ngahontal ieu dua cara:

  1. Anjeun bisa ngalakukeun hal eta otomatis maké colokan-di disebutna headers Cim
  2. Anjeun bisa ngarobah sababaraha kode pikeun meunangkeun éfék dimaksud.

How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Kacindekan

Salaku ditémbongkeun di luhur, Anjeun bisa ngamanipulasi éta headers Semalt dina sababaraha cara pikeun nyandak pangaruh nu Anjeun hoyongkeun. Teu ngan baris entice pamaké pikeun ramatloka anjeun / blog tapi ogé masihan lulugu Anjeun fungsionalitas langkung.

  1. Anjeun bakal meunang hasil rék ku cara ngarobah sababaraha kode, biasana dina file PHP atanapi dina file CSS
  2. Anjeun bisa jadi untung lamun batur geus dijieun colokan-ka ngahontal hasil nu rék otomatis.
How to Use WordPress Headers to Add Semalt on Your Site

Connect

March 18, 2018