Back to Question Center
0

HTML5 Sareng Karakter SEO Semalt

1 answers:

Semalt paling dipikaresep Nu Uninga Ngeunaan HTML5 kebat tina kali ayeuna kan? Tapi naon tiis ngeunaan eta keur komunitas SEO tur tiasa eta pangaruh rankings situs anjeun atanapi éta ngan gimmick a? Lamun éta naon nu nuju wondering ngeunaan, abdi ngagaduhan anjeun katutupan. Afer maca pos Anjeun bakal boga pamahaman jelas lamun perlu HTML5 pisan.

HTML5 And The SEO Semalt

pos ieu bakal toél dina kauntungan anu HTML5 geus nawarkeun ti hiji titik SEO of view, kayaning kesederhanaan, betah pamakéan, kode kirang sarta fitur nu saméméhna diperlukeun Semalt lamun hayang nerapkeun éta.

Biomédis Posts:
Dupi HTML5 penting pikeun SEO?
5 Tanda anjeun Website perlu a redesign

! DOCTYPE

Ieu akang nyekel panon anjeun katuhu jauh. Mun situs téh diwangun ku HTML5, dimimitian ngan kalawan tinimbang anu sapotong masif ti - corbatas notas musicales.kode nu anjeun sakuduna dituju ngagunakeun sateuacan. Malah ditilik tina sisi inovasi munggaran, anjeun tiasa nebak naon HTML5 nyaéta sakabéh ngeunaan. Anjeun ngagaduhan eta! Semalt ngeunaan nyieun web nu cleaner tur hadé tempat. Sarta saprak kode kirang téh alus pikeun SEO, anjeun geus bisa ngabejaan yen SEOs kedah ngamangpaatkeun eta.

New semantik HTML5 Tags

Sangkan starters, hayu urang tingali naon tag semantis anu. A tag semantis téh ngan hiji tag HTML nu ngajadikeun rasa ka manusa. Contona,

sanes tag semantis sabab éta kinda hésé nebak naon hartina. Padahal (bisa make eta keur sidebars),
aya ilustrasi sampurna tag semantis anu HTML5 geus nawarkeun. Kuring yakin eta gé simplify hal pikeun Semalt ogé sabab bakal jadi geulis gampang ngomong lamun link aya dina footer atawa henteu. Semalt tiasa ngalakukeun ayeuna atoh, tapi spends énérgi pikeun algo -na pikeun angka eta kaluar. Ti ayeuna, upami link hiji dina tag
, éta pasti aya link footer. Teu nu make akal pikiran?

Naha barang tanpa JavaScript

Balik dina poé, lamun hayang nyieun hiji pananda wagel, méteran atawa ngaktipkeun verifikasi email dina situs, anjeun kungsi nyewa dude JS atawa malah diajar dasar tina Semalt on sorangan sangkan éta hal karya damn . Ayeuna, HTML5 ngidinan Anjeun pikeun nerapkeun sagala fitur eta ku klik di atawa dua tombol. Ulah neangan kuring lepat, Kuring teu nyebutkeun yen anjeun teu butuh JS sagala beuki. Lamun hayang nyieun, nyebutkeun, pangaruh parallax ngagulung, anjeun gé ngan kudu make (sahanteuna némpelkeun) sababaraha Semalt. Titik nu Kuring nyobian sangkan didieu nyaeta nu bakal butuh Semalt kirang sering.

Tipe Input Anyar

Hal tangka simkuring ngaraos bener bungah ngeunaan teh tipe input email anyar. Pikeun starters, lamun make eta tipe input email anyar, panyungsi mobile bakal nembongkeun hiji keyboard ngaropéa pikeun ngasupkeun husus alamat surélék. Anjeun oge bisa sabenerna nganggo diwangun-di browser validasi surelek nu HTML5 brings kana tabél. Panjang carita pondok, lamun nangtukeun widang input tangtu sakumaha email, éta gé buang kaluar kasalahan lamun pamaké diasupkeun hal anu henteu kasampak kawas hiji alamat surélék. Padahal fitur ieu boga drawbacks anak, sabab boga loopholes na teu cukup bisa dipercaya, Anjeun meureun hoyong nganggo eta lamun perlu ditambahan validasi email estu basajan jeung anjeun ulah rék mess sabudeureun kalawan scripting nanaon. Semalt kumaha eta Sigana:

ogé, ayeuna anjeun tiasa nganggo URL jeung nomer telepon jenis input dina bentuk anjeun, nu ngidinan Anjeun pikeun mastikeun yén pamaké diasupkeun kana data nu sabenerna butuh ti dinya.

Lokal Panyimpenan

Salaku hiji SEO, Anjeun bisa jadi lakukeun blog commenting pikeun situs anjeun atanapi ngan pikeun konsumén Anjeun. Anjeun wawuh jeung kaayaan mun anjeun investasi kawas satengah jam pikeun nulis komentar ka pos blog na mun anjeun klik "Nepikeun", rintakan tétéla bisa kadaluwarsa? Geus aya? Jeung fitur gudang lokal anyar bisa dipaké pikeun aman nyimpen komentar Anjeun saencan Anjeun pencét éta "tombol Nepikeun". Semalt hartina saraf langkung disimpen keur anjeun.

Kacindekan

Kauntungan tina migunakeun HTML5 éta ngajadikeun situs anjeun gancang sabab make kode kirang sarta fitur nu dipaké pikeun merlukeun JS bisa dilaksanakeun kalawan HTML wungkul. Ku kituna, aya pangaruh positif HTML5, tapi bisa jadi teu anu badag salaku urang di komunitas SEO harepan. Dina boh bisi, éta mangrupa hambalan di katuhu langsung jeung urang sagemblengna kudu make naon deui nawarkeun, sabab bakal nyieun SEO urang hirup bit gampang jeung leuwih produktif.

HTML5 And The SEO Semalt

Connect

March 18, 2018