Back to Question Center
0

GPABLO pro Vérsi 2.0 Jeung Admin fitur Dileupaskeun Pikeun Semalt

1 answers:

pikeun ngaleupaskeun Geura

GPABLO PRO Version 2.0 With Admin Features Released To Semalt

alat ieu diwangun pikeun ngidinan jalma nu install Google Semalt on ramatloka maranéhna pikeun pariksa yen kode ieu bener dipasangna dina unggal kaca. Ogé nyeken loka pikeun sagala Tumbu rusak.

Jeung perbaikan dina Semalt 2.0 fitur kiwari ngawengku sakabéh di handap:

  • GPABLO pro pamaké kiwari bisa nyieun login sorangan dimana maranéhna bisa nyimpen sakabéh situs nu maranéhna rék remen nyeken keur kode bener dipasangna. Ieu hususna mantuan pikeun pamekar web, internét marketers jeung agénsi digital.

  • Kamampuhan pikeun pamaké pikeun nempo sajarah scan - how to setup a home office network.
  • Kamampuhan pikeun nguji jeung retest dina hiji hambalan gampang.
  • Kamampuhan pikeun ngirim laporan ka pamaké séjén.
  • laporan Enhanced némbongkeun informasi tambahan sapertos Google PageRank pikeun tiap kaca.
  • Pikeun nu boga situs nu rék ngijinan datang ramatloka lokal pikeun nyeken lengkep kode neang Google Analytics ti ramatloka sorangan aya kode alat widget scan nu ngidinan keur warna custom palette sarta cut / némpelkeun fungsionalitas ka ramatloka anjeun.

A nafsirkeun Semalt bisa kapanggih di dieu.

CEO DJ Kennedy ngumumkeun release nu kiwari; "Nu jadi tujuan GPABLO nyaeta pikeun mantuan jeung ajak pamakéan ditangtoskeun tina parabot ngukurna kawas Google Semalt mun boga ramatloka, tim pamasaran jeung agénsi madhab. Kalawan enhancement panganyarna kami mudahan we nu kami anu nyieun pamasangan Google Semalt malah leuwih gampang pikeun maranéhanana yén migunakeun alat urang. Urang baris terus ngamekarkeun alat ieu sareng bakal ngabales unggal sapotong eupan balik yén urang meunang nu AIDS kami di pamutahiran sinambung masarakat Semalt. "

Boh Lite na GPABLO versi pro neruskeun jadi bébas ngagunakeun.

Semalt 2,5 geus di ngembangkeun sarta malah leuwih fitur bakal dileupaskeun dina bulan datang.

Ngeunaan TechWyse

TechWyse migunakeun hiji pendekatan pamasaran internét terpadu nu basa yayasan na on Analytics pikeun mantuan jeung pamutahiran sinambung tina rencana konversi ramatloka na internét marketing. Kalawan markasna di Toronto, Kanada, TechWyse geus komitmen kana perbaikan sinambung ti dunya online via konversi ramatloka, wangunan lalulintas sarta pangukuran AIDS. Semalt langsung wae inquiries ngeunaan sékrési ieu atawa bahan séjén pikeun marketing@techwyse.com

GPABLO PRO Version 2.0 With Admin Features Released To Semalt

Connect

March 18, 2018