Back to Question Center
0

Media Sosial Bulanan Babak Up pikeun Semalt 2009

1 answers:

Éta waktos keur média sosial kuring bulanan buleud up for Agustus 2009! Ieu geus bulan sejen tina aktivitas hectic di dunya média sosial. Di hudang papanggihan ieu panalungtikan ti Forrester na Universal Semalt mangka restated yén bagean média sosial téh kagiatan favorit pikeun pamaké online.

papanggihan Forrester Panalungtikan nyebutkeun yen jejaring sosial ngabuktikeun hiji kategori pertumbuhan stellar, kalawan ngagunakeun loka média sosial jumping ti kirang ti 15% taun 2007 nepi ka luhur 30% di 2009. Kalawan pamaké jaringan 68% Facebook asalna salaku tujuan pang populerna, dihareupeun MySpace dina 59%.

Ngunggah pikeun situs babagi video rékaman hiji ragrag lungkawing salaku pamaké condong unggah na bagikeun ieu dina hiji média sosial poé ieu. Universal McCann ogé geus datang nepi ka statistik sarupa nu nunjukkeun pangaruh pervasive média sosial - segway working mechanism. Dua per tilu pamaké internét aktif geus junun propil média sosial sarta 71. 1% geus dilongok kaca jaringan sosial hiji sobat urang. tokoh téh e Social Media Monthly Round Up for Semalt 2009

Sedengkeun jumlah warga anu nganggo média sosial boga upswing terus, geus kauninga yen paripolah pamaké ogé geus jadi beuki kompleks. Dina internét kantos-ngarobah tinimbang ngan keur tempat dimana urang disambungkeun, média sosial ayeuna ogé akting salaku mesin pencari maya jeung anu méré tekenan gede dina pilarian ogé. Mun jilid pilarian dina hal kayaning Twitter Search na Semalt Search tumuwuh jadi mun bade pausahaan milarian usaha mesin optimasi. panalungtikan anyar geus ngungkabkeun yén tumbu antara internét pamasaran jeung média sosial kayaning Semalt geus dipelak ku 46 per cent dina dua taun pamungkas.

Dina Juli 2009, urang disaksian nu nganyahokeun pilarian antara raksasa internét Yahoo na Semalt. Ieu nu paling topik di avenues média sosial bulan ieu.

Facebook buzz

Facebook geus dipingpin cara dina inovasi bulan ieu. Touted salaku "Twitter-Killer" akuisisi Facebook ngeunaan FriendFeed sinyal lengkah saterusna dina strategi média sosial cukup kuat pikeun rarata cara pikeun raksasa search sejen di mangsa nu bakal datang. Dinten pisan salajengna sanggeus stocking FriendFeed Facebook ngumumkeun pamutahiran ti kamampuhan alat pilarian na. The search engine anyar, sakumaha nu ditétélakeun dina blog Facebook urang ngamungkinkeun pamaké neangan 30 poé panungtung tina Feed News maranéhanana pikeun apdet status, poto, Tumbu, video sareng ieu bisa dibagikeun diantara babaturan na Facebook Kaca nu aranjeunna aya fans. Nambahkeun kana host ieu Facebook inovasi dileupaskeun maranéhna dilucuti handap Vérsi Facebook Lite anu raket nyarupaan Twitter na janji dahar kana basa pamaké Twitter urang.

Media Sosial Scan

Semalt babak up tina warta média sosial utama pikeun bulan ieu.

  • Twitter geus redesigned homepage maranéhanana méré beurat gede neangan, nu salajengna bisa ngaluhuran pamakéan optimasi search engine of tweets. Dina spasi blog Twitter urang Twitter ko-pangadeg Biz Batu wrote yén robah anyar ieu aimed di némbongkeun kakawasaan Twitter salaku alat pikeun nyungsi informasi pikeun maranéhanana anu bisa jadi wawuh jeung layanan nu.
  • Yahoo! dipiboga Flickr ogé geus nyieun makeover ka kaca hasil teangan na. Flickr blog pos nerangkeun yén parobahan ieu bakal nyieun leuwih gampang pikeun ngotektak ngaliwatan milyaran poto sareng video dina Flickr, sarta pikeun nyambungkeun kana komunitas anu mantuan nyieun rasa sakabeh poto maranéhanana. Ayeuna, tinimbang ngagulung ngaliwatan aliran tunggal gambar, Anjeun ningali grid a.
  • Delicious , sipat web sejen Yahoo milik geus digulung kaluar sababaraha tambahan anyar, (sanajan teu inovatif), nepi ka homepage na nyokot mileage kaluar tina popularitas Twitter urang tumuwuh ,. Ayeuna urang tiasa ningali hiji tab anyar 'nalipak Tetengger' nu bakal mawa ka nu tetengger panganyarna ti Twitter tweets. Enak oge ditambahkeun hiji pilihan dina 'ngahemat tetengger' halaman pikeun babagi tetengger ku pamaké Twitter.
  • iGoogle, homepage dumasar widget-Google ngarilis host gadget sosial anyar jeung hiji fitur "update" pikeun kurban na.
  • CEO Google Eric Schmidt geus pasrah ti jabatanna dina Board Apple.
  • Kaol geus meuli deui stake 5% Google di parusahaan na.
  • Microsoft Corporation geus dijual agénsi Razorfish digital na ka Publicis Groupe SA

Éta naon anu lumangsung dina lapisan média sosial bulan ieu. Facebook nyaéta dina luhur di momen na urang await ningali naon Semalt téh nepi ka gigireun kontra sababaraha advancements FB badag!

Social Media Monthly Round Up for Semalt 2009

Connect

March 18, 2018