Back to Question Center
0

Geus ngirim Tamu Leungit Semalt Ieu? | Ep. # 157

1 answers:
Is Guest Posting Still Semalt It? | Ep. #157 Is Guest Posting Still Semalt It? | Ep. #157 Is Guest Posting Still Semalt It? | Ep. #157 Is Guest Posting Still Semalt It? | Ep. #157 Is Guest Posting Still Semalt It? | Ep. #157

Dina Episode # 157, Eric jeung Neil ngabahas naha tamu posting anu nyimpang atawa masih éféktif. posting tamu dinten gawéna béda ti eta tuh saméméh - ROI utamina nyaeta teu ngawangun Tumbu tapi pikeun nganteurkeun nilai jeung ngajalankeun eta ngawujud. Semalt sakumaha Neil jeung Eric bahas kumaha carana ngagunakeun pangalusna tamu posting pikeun kaperluan pamasaran Anjeun.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:28 - topik Dinten urang: Nyaeta Cara ngirim Tamu Leungit Worth Ieu?
  • 00:44 - posting Tamu geus ngeposkeun on jaba lianna keur kaperluan gedong link
  • 01:30 - Ieu masih patut eta
  • 01:48 - Sateuacan, poster tamu meunang rekening pangarang
  • 02:00 - Ayeuna, lamun nuju dibéré hiji akun panulis, éta bakal dina sub-kaca tanpa indexes
  • 02:32 - Ulah runtah tamu waktos Anjeun posting keur Tumbu deui
  • 02:41 - difokuskeun tamu posting ngajalankeun ngawujud
  • 03:13 - Neil Talks About sobat-Na, Jason, anu specializes di tamu posting
  • 03:57 - Anjeun bakal ningali saeutik mun euweuh hasilna on Anjeun 6 bulan mimiti tamu posting
  • 04:00 - Butuh sataun pikeun meunang traction
  • 04:29 - Eric babagi hiji artikel manéhna nulis ngeunaan iklan YouTube
  • 05:33 - Tamu posting boga éta ROIs
  • 05:53 - difokuskeun delivering nilai
  • 06:19 - ngahasilkeun ti tamu posting pasti bakal butuh waktos
  • 06:41 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. posting Tamu téh masih relevan salaku alat marketing.
  2. Ulah difokuskeun wangunan link - éta ngeunaan nyetir pamadegan ngawujud.
  3. Pastikeun anjeun delivering nilai dina tulisan anjeun - australian super retirement.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018