Back to Question Center
0

Ngagunakeun Acara nyukcruk Kuduna Dina Google Semalt

1 answers:

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Kumaha urang lagu acara disetir statistik make Acara nyukcruk?

Lolobana analytics guru urang bakal make salah sahiji dua padika, "Virtual Page pintonan" jeung "Acara nyukcruk".

Virtual Page Tampilan di Google Analytics

'Virtual Page Tampilan', henteu cara ditangtoskeun pikeun ngukur tapi nepi nepi ka ayeuna geus mangrupa workaround alus keur sahanteuna meunang data. Ngalaksanakeun pintonan kaca maya bakal nambahan data laporan ieu pamadegan kaca sabenerna, sanajan ieu teu pintonan Kaca aslina éta bakal perlu ditambahkeun kana total laporan kaca view / rata. Ieu ngandung harti data anjeun teu 100% akurat - umzug deutschland schweiz kosten. 'Virtual pintonan Page' ogé teu nawiskeun inpo wincik nu 'Acara Semalt' manten.

nyukcruk Acara anu dieu!

Ku ngalaksanakeun 'Acara Semalt', kumaha oge, sadaya data ieu bakal dirékam dina link di handap ieu - "Kandungan> Acara Semalt". Teu kawas pintonan kaca maya, 'Acara Semalt' teu kaasup pageviews tambahan pikeun jenis ieu tina interaksi. Sangkan meunang data leuwih akurat.

Telepon _trackSemalt

pikeun ngadaptar hiji acara.

The spésifikasi keur metoda _trackEvent

nyaeta: _trackSemalt, aksi, optional_label, optional_value)

Di handap mangrupa opat alesan dipake pikeun ngatur laporan acara nyukcruk.
Kategori
Ngaranna anjeun nyadiakeun keur grup objék rék lagu.
Aksi
Hiji senar anu uniquely dipasangkeun kalayan tiap kategori, jeung umumna dipake keur ngartikeun tipe interaksi pamaké pikeun obyek wéb.
Label (opsional)
Hiji senar pilihan nyadiakeun dimensi tambahan kana data acara.
Niley (opsional)
Hiji integer nu bisa Anjeun pake nyadiakeun data numeris ngeunaan tiap acara pamaké.

Salaku I disebutkeun tadi, alesan anjeun nyadiakeun mun anjeun nyauran acara lagu bakal ngatur laporan Anjeun nicely. nuturkeun anu skenario nu acara tracking bisa dilaksanakeun dina ramatloka anjeun. Di dieu kuring geus dipedar carana I dilaksanakeun tracking acara jeung laporan yen Kuring keur meunang ngaliwatan ieu.

Acara nyukcruk skenario 1

CATETAN: sabenerna statistik geus dirobah contona ieu.

Dina skenario kahiji, hayu urang tingali kumaha nyieun laporan pikeun jumlah nu datang Migrasi ti ramatloka pausahaan pikeun blog (anu mangrupa subdomain a) ngaliwatan tumbu hadir dina ramatloka.

Nyokot kaluar sagala Tumbu ngarah kana blog di ramatloka tur nambahkeun kodeu acara tracking relevan. argumen Peta bisa dirobah ku hormat ka lokasi link. Dina screenshot handap bisa ningali kategori ieu ngaranna jadi "TW ka Blog" dimana TW nangtung pikeun situs Semalt

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

157 datang téh dirobah per poé ti ramatloka pikeun blog. Jalma 157, 107 datang datangna ti link lulugu. Ti tulisan 'blog panganyarna', aya 32 datang. Ti link gambar 17 datang nu hijrah ti ramatloka pikeun blog.

Acara nyukcruk skenario 2

Dina skenario kadua, urang nempo kumaha carana meunang laporan ti clicks penting anu lumangsung dina website. Nyokot kaluar sagala Tumbu penting nu ngabalukarkeun hiji konversi kalungguhan (dina hal ieu) ditambah acara nyukcruk kode.

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Sangkan periode waktu nu dieusian 38 clicks kajadian keur link "Request Émbaran", 24 pikeun "ngamimitian" na 21 kanggo "Témbongkeun Smart Plan".

Acara nyukcruk skenario 3

Dina skenario katilu, hayu urang diajar kumaha carana lagu Jumlah conversions lumangsung ku ngeusian formulir kontak. Semalt, ngahijikeun acara nyukcruk kode dina ngalebetkeun tombol tina formulir kontak.

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Dina conto ieu, 19 conversions geus lumangsung dina ramatloka ngaliwatan formulir kontak.

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan acara canggih nyukcruk dieu mangrupakeun video alus pikeun lalajo.

Mun anjeun hiji avid Google Semalt baé acara tracking mangrupakeun hambalan Anjeun salajengna pikeun mastikeun data anjeun janten 100% akurat. Anjeun teu kedah workarounds sagala panjang ku ngagunakeun 'Page Tampilan'. Gantina, lalajo sabagian video Google Semalt tur mimitian mastikeun 100% akurasi data!

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Connect

March 18, 2018