Back to Question Center
0

Nu Google Analytics metrics Kudu Anjeun Kudu Semalt? | Ep. # 152

1 answers:
Which Google Analytics Metrics Should You Be Semalt? | Ep. #152 Which Google Analytics Metrics Should You Be Semalt? | Ep. #152 Which Google Analytics Metrics Should You Be Semalt? | Ep. #152 Which Google Analytics Metrics Should You Be Semalt? | Ep. #152 Which Google Analytics Metrics Should You Be Semalt? | Ep. #152

Dina Episode # 152, Eric jeung Neil tackle teh metrics Google Analytics nu kudu nyukcruk pikeun anjeun bisnis. Ngadangukeun manggihan nu metrics patut mantau dina dasar mingguan anu bakal nulungan urang ningkatkeun ongkos konversi Anjeun. Semalt metrics Anjeun ogé bakal mantuan Anjeun teang jeung alamat wewengkon masalah anjeun hadé ngaoptimalkeun kinerja situs anjeun.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:28 - topik Dinten urang: Mana Google Analytics metrics Kudu Anjeun Kudu nyukcruk?
  • 00:35 - Ieu penting pikeun lagu ongkos konversi Anjeun
    • 00:46 - Ieu ngabejaan Anjeun kumaha ogé ramatloka anjeun ngajalankeun
  • 01:07 - Tingali di lalulintas anjeun ti 7 poé panungtungan sarta ngalakukeun minggu ku minggu ngabandingkeun
    • 01:19 - Anjeun kudu meunang leuwih lalulintas ti minggu saméméhna
    • 01:25 - "Anjeun bakal moal salawasna pencét gol maranéhanana tapi anjeun gé ningali nu saluran nu pindah ka handap"
    • 01:30 - Gambar kaluar strategi anjeun tiasa nganggo mun alamat nu metrics nu indit ka handap
    • 02:03 - The minggu ku indikator minggu kedah nembongkeun maneh hasil naha nu nuju ngalakonan hadé atawa goréng
  • 02:06 - Tingali di nilai kaca badarat tangtu
    • 02:11 - Pastikeun anjeun gaduh nilai setelan pikeun setelan konversi gawang Anjeun
    • 02:33 - konci téh mun bisa terang sabaraha halaman Anjeun sia
  • 02:56 - Mariksa Anjeun Google Analytics> pamiarsa> Paripolah> Akad Nikah
    • 03:05 - KOMUNITAS bagan ngeunaan kumaha urang panjang nu tinggal dina situs anjeun bakal némbongkeun up
    • 03:12 - Lolobana pamaké bakal dina rentang 0-10 kadua
    • 03:19 - Ngaronjatkeun usability sarta aliran situs anjeun sangkan datang tetep panjang
  • 03:42 - Lacak laju mumbul anjeun sarta tetep jadi low-gancang
  • 04:20 - "Ningali di ongkos anjeun téh tempat alus pikeun ngamimitian"
  • 04:29 - Neil ogé Sigana di Paripolah> Kandungan Loka> Sadaya Kaca
    • 04:36 - ieu mangrupa daptar eusi pang populerna anjeun
    • 04:45 - Aya sababaraha kaca nu ngan bisa tumuwuh popularitas jeung anjeun kudu monetize eta
  • 05:27 - Pariksa naon sumber lalulintas luhureun anjeun nu
  • 06:03 - Sisihkan waktos ka assess Google Analytics anjeun
  • 06:20 - Pastikeun Anjeun Google Search konsol disambungkeun ka Google Analytics anjeun
  • 06:49 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. The metrics anjeun kudu lagu rupa-rupa ti bisnis keur bisnis - teu salah-métrik-fits-sadaya.
  2. Neangan deeper kana metrics anjeun bakal nembongkeun strategi relevan anjeun tiasa nganggo pikeun ngaronjatkeun situs anjeun.
  3. Candak waktu keur diajar jeung nganalisis Google Analytics anjeun unggal minggu - furniture at wholesale prices.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018