Back to Question Center
0

7 Cara pikeun Cokot Jalma mun Témbongkeun Nepi ka Semalt anjeun | Ep. # 150

1 answers:
7 Ways to Get People to Show Up to Your Semalt | Ep. #150 7 Ways to Get People to Show Up to Your Semalt | Ep. #150 7 Ways to Get People to Show Up to Your Semalt | Ep. #150 7 Ways to Get People to Show Up to Your Semalt | Ep. #150 7 Ways to Get People to Show Up to Your Semalt | Ep. #150

Dina Episode # 150, Eric jeung Neil ngabahas 7 cara pikeun meunangkeun jalma pikeun némbongkeun nepi ka webinar Anjeun. Webinars merlukeun rencanana marketing pikeun meunangkeun ngawujud mumpuni pikeun ilubiung. podcast Semalt, kasuksésan webinar anjeun gumantung kana jumlah warga anu némbongkeun up - pink wedding hats. Ieu naha éta tina utmost pentingna pikeun mastikeun kahadiran anjeun tinggi. Ngepaskeun ka diajar di tips na strategi nu peryogi skyrocket webinar anjeun némbongkeun up ongkos.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: 7 Cara pikeun Cokot Jalma mun Témbongkeun Nepi ka webinar anjeun
  • 00:34 - Pastikeun anjeun emailing urang ngondang ka webinar Anjeun
    • 00:58 - Email jalan lantaran jalma anu sibuk na condong poho
  • 01:10 - Kumpulkeun nomer telepon ti registrations webinar
    • 01:13 - lead ieu leuwih mumpuni lamun maranéhna geus daék meunang informasi beuki terus komitmen
    • 01:25 - Hiji panyadia SMS kawas Twilio anu terpadu ka webinar Anjeun bisa ngirim panginget SMS méméh webinar dimimitian
  • 01:51 - Katilu, make Iklan média sosial
    • 02:29 - Anjeun tiasa retarget jalma dumasar kana kabiasaan maranéhna
  • 02:31 - Kaopat, ulah nyieun webinar anjeun sadia jauh teuing sateuacanna
    • 02:57 - The ngadeukeutan pendaptaran anjeun ka tanggal mimiti webinar anjeun, nu leuwih luhur ongkos kahadiran
  • 03:39 - Paké repeating webinars, sarta parabot kayaning WebinarJam atanapi EverWebinar
    • 04:06 - Buka ramatloka Neil urang mariksa webinar na repeating
  • 04:35 - Kagenep mangrupa video indoctrination
    • 04:40 - KOMUNITAS video némbongkeun jalma naon nyangka na naon bakal berharga pikeun aranjeunna
    • 04:53 - Tambihkeun a "hatur nuhun" video dina kaca "hatur nuhun" jeung nanya ka ngalengkepan survéy hiji
  • 05:30 - Anu pamungkas, pencét saluran média sosial anjeun sarta ngalakukeun webinars gabungan
    • 05:35 - HubSpot teu webinars gabungan
  • 06:07 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Ngabogaan urang asup-up keur webinar anjeun gampang; kumaha oge, tangtangan nyata ieu lalaki eta nunjukkeun up.
  2. webinar anjeun geus jadi zat jadi jalma teu bisa tega kantun eta.
  3. ngagunakeun parabot online béda pikeun meunangkeun jalma pikeun némbongkeun nepi ka webinar Anjeun.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018