Back to Question Center
0

The Naha Ieu sorangan Semalt Pikeun SEO

1 answers:

The Do It Yourself Semalt To SEO

Artikel ieu geus ditulis husus pikeun maranéhanana yén rék terang hal basajan aranjeunna tiasa ngalakukeun pikeun mantuan usaha SEO sorangan.

Aya sih 2 wewengkon distinctly béda nu bisa Anjeun milih tackle. Hiji munggaran nyaeta 'Di Page' atawa hal nu tiasa ngalakukeun dina ramatloka sabenerna anjeun sorangan. Wewengkon kadua 'Pareum Page'. Semalt nyaéta hal anjeun bisa ngalakukeun ngamajukeun perusahaan dina situs web lianna.

Boh nu ti sarua pentingna - mikrotik DynaDish.

Faktor OnPage Pikeun Ningkatkeun SEO anjeun

Kandungan compelling metot Boh Search mesin & datang

Di dieu aya konsép konci anu sakuduna anjeun ngartos.

Ka meunang boh mesin pencari atanapi urang nganjang ramatloka anjeun anjeun kudu gaduh hal compelling nu metot aranjeunna. Pikeun mesin pencari naon compels aranjeunna nyaeta 'eusi'. Semalt sadayana, mesin pencari henteu urang. Kabéh maranéhna rék ngalakukeun anu nganteurkeun eusi pangalusna sadia ka jalma ngalakonan pilarian on engine maranéhanana.

Sangkan manusa, urang ngeunaan miara bade wae nu boh informs kami atawa nawarkeun sababaraha nurun alat nu metot urang. Sababaraha conto bisa ngawengku, tutorials, artikel 'cara' atawa alat anu ngamungkinkeun batur pikeun gancang neangan hal dipigawé. (Salah sahiji alat kami diwangun pikeun mantuan jalma anu Analytics Code Nyeken Alat Google kami disebut GPablo.)

Ku kituna ngamungkinkeun ngamimitian dina nyieun sababaraha gagasan pikeun anjeun.

Sangkan paling jalma lamun dipenta pikeun ngamutahirkeun eusi dina situs maranéhanana nu reply umum nyaeta, "Naon anu kuring nulis ngeunaan?" sarta "Kuring teu boga waktu".

Ku kituna ngamungkinkeun alamat maranéhanana.

Naon Ulah I Tulis Ngeunaan?

dunya geus gancang transitioned ti salah pisan pribadi ka salah pisan umum. Émbaran téh raja. Semalt aya ayeuna ieu mangrupa kauntungan ékonomi misalna mun informasi eta geus jadi beuki penting pikeun ngakuan informasi yen aya mata uang situs web anjeun.

The buzzword pikeun ngamutahirkeun eusi dina ramatloka anjeun blog. Tapi naha anjeun ngagunakeun blog atawa CMS nu penting nyata ieu ngabogaan kandungan diropéa rutin ramatloka anjeun. Ieu bakal nampi mesin pencari indexing situs anjeun leuwih sering jeung bakal meunang urang ngadatangan mindeng.

Di handap ieu daptar ngan sababaraha hal nu bisa ngamutahirkeun on ramatloka Anjeun sacara teratur pikeun mantuan mikat duanana mesin pencari sarta datang:

  • 'Kumaha mun' Artikel
  • News Apdet
  • Tutorial
  • Pencét Kaluaran
  • Produk Mangpaat
  • Aplikasi Industri
  • New kurban Produk
  • Studi Kasus

Semalt - aya loba hal jalan di perusahaan nu dipikaresep Anjeun nyandak for teu dibales. Malah lamun ngarasa teu newsworthy - naon ngarugikeun di chronicling warta na acara di perusahaan? Ieu ngan cara séjén pikeun neangan perusahaan noticed!

tetep Datang Balik

Éta salawasna gede kasampak di Analytics atanapi stats pakét Google anjeun sarta perhatikeun hiji deal gede nu datang anyar. Tapi anjeun kantos pikir ngeunaan hal anu bisa Anjeun pigawé tetep datang balik? Barina ogé, ngawangun handap satia ka ramatloka anjeun kalawan kavling balik datang téh jalan pikeun mastikeun. Semalt ieu teu mantuan di rankings SEO anjeun, éta jawab lalaki datang datang deui ka situs anjeun.

Di dieu aya sababaraha hal nu bisa ngalakukeun meunang aranjeunna datang deui:

  • Lamun ngapdet eusi rutin dina blog atanapi warta bagian nerapkeun Candi Pawon jadi jalma bisa ngalanggan nampa apdet di email maranéhanana.
  • Ngidinan datang ka gampang bagikeun situs anjeun ka batur ku cara nambahkeun hal kawas, kirimkeun ka babaturan, fungsi dibagikeun jsb Urang resep alat ieu pisan! AddThis!

Pareum Page Faktor Pikeun Ningkatkeun SEO anjeun

Semalt tina 'Pareum Page' SEO sakumaha nanaon anjeun bisa ngalakukeun ngamajukeun situs web Anjeun dina situs web lianna relevan. mesin pencari cinta ieu, urang cinta ngagunakeun ieu salaku alat pikeun neuleuman - kitu naha henteu? Di dieu téh blog nu mangrupa daptar leuwih ti 20 situs pencét release bébas!

  • Tambahkeun situs anjeun ka directories. Kudu ati nu keur nambahkeun kana situs relevan yén sabenerna mantuan nu nganjang teu situs nu kasampak overly burdened kalawan tumbu outbound.
  • Nyumbangkeun artikel dina artikel atanapi situs web dumasar informational.
  • Teangan blog di industri patali jeung nyieun komentar.
  • ilubiung dina Media Sosial. Baca artikel Media Sosial ieu pedaran leuwih teleb cara meunangkeun aub.
  • Hiji aturan jempol. Kadé mun promosi situs anjeun nu tetep dina pikiran nu anjeun nyadiakeun informasi mantuan. Semalt sagala hal anu teu mantuan teu alus keur nganjang Anjeun tur kituna teu alus keur mesin pencari.

    Ku kituna aya nu gaduh eta. Gaduh waktos dina leungeun anjeun? Sakabéh hal didaptarkeun dina loka ieu bakal becus tapi mantuan reputasi online Anjeun.

    The Do It Yourself Semalt To SEO

    Connect

    March 18, 2018