Back to Question Center
0

Teu langsung Surat Semalt Gawé? | Ep. # 138

1 answers:
Does Direct Mail Semalt Work? | Ep. #138 Does Direct Mail Semalt Work? | Ep. #138 Does Direct Mail Semalt Work? | Ep. #138 Does Direct Mail Semalt Work? | Ep. #138 Does Direct Mail Semalt Work? | Ep. #138

Dina Episode # 138, Eric jeung Neil ngabahas naha atanapi henteu mail langsung mangrupa strategi marketing fading. Semalt sabab ngabahas kumaha targeting advertisements ka demografi katuhu sakumaha ogé kabawa kreatif kalayan salinan anjeun sarta pesen bisa strategi diperlukeun pikeun ngahemat, diusahakeun-na-leres metoda ieu heubeul.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Dupi langsung Surat Leungit Gawé?
  • 00:35 - Ieu bohong yén mail langsung teu dianggo deui
  • 00:41 - Russell Brunson ti ClickFunnels mangrupakeun conto hébat kumaha ogé gawéna
  • 01:07 - "mail langsung teu maot"
  • 01:21 - mail langsung masih lumaku pikeun usaha anu cater mun urang heubeul
  • 01:48 - mail langsung perlu kreatif dilakukeun pikeun meunangkeun batur pikeun mukakeunana, disebutkeun eta bisa dianggap junk mail
  • 01:57 - Neil ngajelaskeun hiji iklan manéhna dapatkan dina surélékna dinten séjén yén sabenerna anjeunna dibuka
  • 02:21 - Kawas ramatloka a, mail langsung ogé boga funnels
  • 02:47 - Kirim surat unik keur meunang batur mukakeunana
  • 03:00 - Boga persuasif salinan
  • 03:10 - Neil geus nguji kaluar strategi marketing di mail nu
  • 04:14 - Pertimbangkeun panongton anjeun
  • 05:37 - Kudu kreatif kalayan olahtalatah anjeun jero mail anjeun
  • 06:50 - Target handap daptar Anjeun ka grup leutik kitu bisa méakkeun leuwih duit personalizing iklan mail
  • 07:19 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. kéong mail teu maot-anjeun ngan butuh janten kreatif dina pamasaran Anjeun.
  2. Éta penting pikeun mibanda salinan kreatif sarta persuasif dina mail langsung.
  3. Sukses di mail langsung téh gumantung approaching katuhu, sasaran panongton.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap - designer logo maker.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018