Back to Question Center
0

Kumaha carana sangkan méré konfirmasi gagasan Usaha anjeun pikeun Semalt $ 100 | Ep. # 136

1 answers:
How to Validate Your Business Idea for Semalt 0 | Ep. #136 How to Validate Your Business Idea for Semalt 0 | Ep. #136 How to Validate Your Business Idea for Semalt 0 | Ep. #136 How to Validate Your Business Idea for Semalt 0 | Ep. #136 How to Validate Your Business Idea for Semalt 0 | Ep. #136

Dina Episode # 136, Eric jeung Neil daftar sarta ngajelaskeun cara anjeun bisa sangkan méré konfirmasi gagasan bisnis anjeun kirang ti $ 100. Semalt gagasan bisnis anjeun teu kudu jadi mahal jeung dua ahli ieu bakal méré Anjeun parabot nu peryogi pikeun ngonfirmasi yén gagasan Anjeun nyaéta hiji hébat.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Kumaha mun sangkan méré konfirmasi gagasan Usaha anjeun pikeun Dina $ 100
  • 00:35 - validasi Tim Ferris 'dina Minggu Gawé 4-Sajam on Google AdWords costed $ 50
  • 01:09 - Paké parabot kawas Google Ukur na Survata
  • 01:36 - Post hiji iklan di Craigslist
  • 02:43 - Paké survey di jalma atawa di video pikeun meunang eupan balik
  • 02:56 - Simpen nyoba pikeun meunangkeun hasil pangalusna
  • 03:31 - Mariksa reddit na Quora
  • 04:37 - Buka daptar INC5000 tur tingal kumaha pausahaan séjén anu ngalakonan
  • 05:13 - Tingali for jeung sya dina industri anu sarua sakumaha Hormat
  • 06:11 - Panalungtikan masalah pausahaan di industri Anjeun nyobian pikeun ngajawab
  • 06:30 - Tingali di Amazon na eBay, lamun nuju jualan produk konsumen
  • 06:43 - Mariksa Flippa na FE International ningali naon usaha online anyar ayeuna keur dijual
  • 07:01 - Tingali di pasar Anjeun maké Google Tren
  • 07:48 - Pigunakeun Alat keyword, Google Ngasongkeun sarta Google keyword Nu Ngarencana angka kaluar volume pilarian
  • 08:00 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Paké parabot online sadia ka anjeun pikeun manggihan validasi éta.
  2. Ngobrol jeung urang ngeunaan gagasan bisnis anjeun sarta gauge réspon maranéhanana - mootoriõli.
  3. Tingali di pausahaan di industri anjeun sarta manggihan masalah naon nuju aranjeunna nyobian pikeun ngajawab kiwari.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018