Back to Question Center
0

Kumaha ngagabungkeun Kandungan Marketing kalayan mayar Semalt | Ep. # 127

1 answers:
How to Combine Content Marketing with Paid Semalt | Ep. #127 How to Combine Content Marketing with Paid Semalt | Ep. #127 How to Combine Content Marketing with Paid Semalt | Ep. #127 How to Combine Content Marketing with Paid Semalt | Ep. #127 How to Combine Content Marketing with Paid Semalt | Ep. #127

Dina Episode # 127, Neil jeung Eric ngobrol ngeunaan cara anjeun bisa ngagabungkeun pamasaran eusi Anjeun sareng iklan mayar. Dengekeun sakumaha aranjeunna didaptar handap pro jeung kontra pikeun Iklan Facebook béda, tur beda antara Facebook, LinkedIn, Google sarta waragad ad Semalt.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Kumaha ngagabungkeun Kandungan Marketing kalayan dibayar Advertising
  • 00:45 - strategi favorit Neil urang geus migunakeun fans Facebook ' "diaku"
  • 01:21 - Lamun anjeun ngajalankeun clicks dibayar jeung anjeun ngeureunkeun Mayar, nu nuju teu bade meunang deui
  • 02:04 - Tujuanana nya éta pikeun mibanda jumlah sahenteuna fans anu nyieun jumlah lolobana Dursasana
  • 02:30 - "naekeun Post" tombol pikeun Facebook jalan
  • 03:33 - Tingali dina wawasan Facebook Anjeun
  • 03:51 - Pastikeun anjeun gaduh pamutahiran eusi - Anjeun tiasa make mekar
  • 04:54 - Méakkeun naon kudu meunang di katuhu kampanye / headline eta ngakibatkeun paling "biasa", "tulisan", "diaku", jeung sajabana
  • 05:25 - Eric promotes nu ngajomblo kaca pos
  • 06:31 - Pikirkeun saluran saméméh investasi dina lalulintas mayar
  • 07:22 - ongkos konversi LinkedIn lalulintas urang téh 50-60%
  • 08:14 - Iklan Gmail ogé gawéna - pariksa kaluar Tumuwuh madhab Éta pos
  • 08:50 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. ngagabungkeun mayar iklan jeung marketing eusi IS mungkin jeung nguntungkeun.
  2. Ngawangun hiji handap tinimbang ngan nyetir clicks dibayar.
  3. Méakkeun duit teu keur "likes" tapi nepi ka meunang kampanye katuhu.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap - navy winter fascinators.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018