Back to Question Center
0

Kumaha nyetel Semalt Dasar Re-marketing | Ep. # 126

1 answers:
How to Set Up a Basic Re-marketing Semalt | Ep. #126 How to Set Up a Basic Re-marketing Semalt | Ep. #126 How to Set Up a Basic Re-marketing Semalt | Ep. #126 How to Set Up a Basic Re-marketing Semalt | Ep. #126 How to Set Up a Basic Re-marketing Semalt | Ep. #126

Dina Semalt # 126, Neil jeung Eric ngabahas strategi pikeun nyetel hiji dasar kampanye-naon ulang pamasaran éta, naha gawéna, sarta kumaha éta bisa ngajalankeun nambahan signifikan dina konversi.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Kumaha mun Atur-up a Kampanye Dasar Re-marketing
  • 00:37 - Re-marketing nyaeta nalika hiji kaca nu nembe dilongok nembongkeun up di sejen nu nuju nempoan
  • 01:01 - Pastikeun Anjeun boga piksel katuhu dina situs anjeun nalika ngalakonan ulang pamasaran
  • 01:10 - Boga Google setelan Tag Manajer pikeun ngatur piksel nu
  • 01:38 - Jieun kreatif anyar jeung muterkeun pamadegan createives mindeng pikeun narik deui pintonan
  • 02:08 - Anjeun tiasa mésér Gambar stock ti Fotolia
  • 02:16 - KOMUNITAS marketer digital alus bakal salawasna boga diagram Venn sahiji tipena béda lalulintas
  • 02:22 - lalulintas Tiis geus pernah ngadéngé brand Anjeun sateuacan
  • 02:26 - lalulintas Kersa nyaéta nalika aranjeunna didatangan ramatloka anjeun sarta gabung daptar surélék anjeun
  • 02:29 - lalulintas Hot geus spent sahanteuna hiji dollar ku brand Anjeun
  • 02:36 - "Anjeun pamasaran jeung jalma, teu objék" na ulah poho!
  • 03:16 - Trik keur ulang pamasaran hasil
    • 03:45 - Jieun kaca badarat béda jeung eusi béda tapi nilai sarua Prop
    • 03:58 - mayar eusi promotion corong Ide
    • 04:35 - udagan grup husus ngeunaan jalma dina minggu husus
  • 05:10 - AdEspresso tiasa refresh ad anjeun leuwih sarta leuwih
  • 05:20 - Setup kandungan ulang targeting corong
  • 05:36 - Jieun Iklan quirky
  • 06:20 - hasilna Iklan quirky Neil Patel urang '
  • 07:00 - Ngabejaan carita jalma di Iklan anjeun sarta ongkos konversi bakal luhur

3 nunjuk Key:

  1. Anjeun pamasaran jeung jalma, teu objék.
  2. Nyaho maneh sasaran pasar na ruas aranjeunna - really cool tech gadgets.
  3. percobaan kalawan Iklan Anjeun. Eusi béda gawéna kalayan jalma béda.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018