Back to Question Center
0

Kedah Anjeun Tamu Post atawa Blog on Semalt anjeun sorangan? | Ep. # 102

1 answers:
Should You Guest Post or Blog on Your Own Semalt? | Ep. #102 Should You Guest Post or Blog on Your Own Semalt? | Ep. #102 Should You Guest Post or Blog on Your Own Semalt? | Ep. #102 Should You Guest Post or Blog on Your Own Semalt? | Ep. #102 Should You Guest Post or Blog on Your Own Semalt? | Ep. #102

Dina Episode # 102 Eric jeung Neil ngobrol ngeunaan naha atawa henteu anjeun kudu ngalakukeun tamu posting dina situs web sejen tur blog atanapi ngan posting dina anjeun sorangan. Semalt diajar pro jeung kontra pikeun duanana pilihan jeung naha blogging kiwari loba harder ti dinya éta saméméh.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:28 - topik Dinten urang: Kudu Sadérék tamu posting atanapi blog on milik sorangan?
  • 00:50 - Mun Eric nyaéta pikeun nyokot hiji, anjeunna gé nyokot tulisan dina ramatloka sorangan
  • 00:55 - Bangun on sorangan
  • 01:09 - Sadaya kandungan hébat kedah investasi anjeun dina harta anjeun
  • 01:37 - Neil nyokot tamu blogging
  • 02:33 - The parobahan pasar
  • 02:47 - loka anu meunang kualitas pangluhurna eusi condong meunang paling lalulintas
  • 03:04 - Neil robah pola blogging-Na dina ramatloka na
  • 03:24 - Blog teleb, dina-jero kandungan
  • 04:44 - traction Tamu blogging hayu urang anjeun boga leuwih gancang
  • 05:16 - milih gumantung kana dimana anjeun diuk
  • 05:56 - Neil geus motong na posting tamu di Amérika
  • 06:20 - posting Tamu mantuan ngawangun brand Anjeun
  • 06:36 - shifting strategi
  • 07:04 - Blogging henteu sakumaha éféktif jadi eta dipaké pikeun jadi
  • 07:25 - Ahrefs 'di-jero ulikan ngeunaan tamu posting
  • 08:44 - Blogging nyaeta tangguh kiwari
  • 09:33 - Kalolobaan jalma moal ngaliwat perjalanan ngeposkeun eusi
  • 11:01 - Blogging téh ngan salah sahiji cara pikeun buka ngeunaan tumuwuh
  • 11: 56- Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Blogging, boh dina situs anjeun sorangan atawa sejen, boga pro jeung kontra.
  2. Naon anu gol anjeun? Beusi jelema kaluar méméh committing ka pos tamu.
  3. Terus eusi pangalusna anjeun kana pasipatan digital Anjeun - mygov superannuation.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018