Back to Question Center
0

Alesanna dasar Pikeun Cabut Localhost Ti The Referrer Daptar - Prakték Ti Semalt

1 answers:

Lisa Mitchell, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nyebutkeun lamun anjeun boga website, tim anjeun kabeungkeut bisa nguji ieu sareng éta. Mun iraha wae si ti tim anjeun ngajalankeun versi ngembangkeun aplikasi wéb anjeun kalawan Google Analytics kode nyukcruk, teras aranjeunna nuju kabeungkeut nabrak kana sababaraha hal bangor.

Pikeun mimitian, localhost terus némbongkeun up dina Referrers ngalaporkeun - mobile application website. Bréh, metrics ramatloka anjeun kayaning laju mumbul, Jumlah pintonan kaca, ongkos konversi jeung saterusna. Sakumaha anu kasebut, metrics ieu bakal skewed sabab salaku anggota tim ngalakukeun tes dina website, hal perlu dicampurkeun up. Anjeun teu bakal hoyong anu, bakal anjeun?

A fix rusuh

Anjeun tiasa ubar kaayaan ieu dina cara pisan gampang. Kanyataanna, anjeun gaduh tilu cara dina pembuangan Anjeun. Paduli pilihan Anjeun fix hijina jalan keur kunjungan anyar. Data aya bakal tetep tainted, sarta anjeun teu bisa ngalakukeun nanaon ngeunaan ieu.

Tambahkeun hiji filter pangaluaran on Google Analytics

Nambahkeun hiji filter pangaluaran on akun Google Analytics anjeun cara basajan jeung paling gampang pikeun ubar sistem ti Pergaulan up metrics béda. Anjeun malah moal bakal butuh intervénsi ti tim téknis. Di dieu aya sababaraha tips:
  • muka Google Analytics Anjeun akun lajeng pilih 'Admin.'
  • sorangan 'Saringan' pandangan kolom klik
  • nyetél hiji filter anyar ku opting pikeun 'Filter Anyar'
  • nyieun anyar 'predetermined Filter,' nu bakal ngaluarkeun lalulintas web pikeun 'localhost' Ngaran host.

Catetan nu mungkin kudu ngaganti nami localhost mun whichever ngaran host lokal tim anjeun migunakeun Leuwih alus acan, upami tim ngembangkeun kajadian babagi jaringan anjeun, mangka anjeun bisa ngaluarkeun sakabéh rentang IP . Ku cara ieu, metrics anjeun moal jumbled. Kantun diatur filter anjeun ngaluarkeun 'lalulintas ti alamat IP' jeung anjeun geus rengse.

Ngarobah snippet tracking JavaScript ngaluarkeun host dina

Ieu pilihan lumrah dibandingkeun messing up kalawan tapis Google Analytics. Ngan buka snippet tracking tur nangtukeun ID sipat dipaké pikeun nyimpen tab dina analytics. Lamun bisa geus ditingkatkeun nepi Universal Analytics, mangka anjeun bakal nabrak kana hal kawas ieu:. Ga ('nyieun', UA-98765432-1 ',' website.com ')

Catetan yen tinimbang example.com, anjeun sabenerna gé nganggo domain nyata Anjeun. Untungna atawa hanjakalna, anjeun bakal kudu jadi mahér dina jargon teknis. Contona, anjeun bisa jadi kudu ngagunakeun hiji lamun-pernyataan wae dina kode teh. Sanajan aya geus nyebut prosés nu keur basajan, merlukeun nulis sandi anyar.

skipping nu snippet JavaScript di template anjeun

Lamun ramatloka anjeun migunakeun basa PHP kawas kasus WordPress mangka anjeun bisa ngedit footer nu coincidentally ngawengku snippet Google Analytics. Aya malah kamungkinan yén server Anjeun ngamungkinkeun pikeun aktip web pikeun ngajalankeun dina modeu ngembangkeun atanapi di produksi. Naon masalahna, jigana anjeun pernah bisa balik salah.

Pindah kana

Sakali geus dijieun parobahan ieu, aya peryogi ningali boh nu sipatna éféktif atawa henteu. Ngalakukeun test hiji atawa dua engké pikeun konfirmasi poé. Milih hiji rentang data luyu, nu saurang teu kaasup dinten sateuacan robah teh.

November 28, 2017