Back to Question Center
0

Kumaha meunang leupas tina Traffic internal Dina Google Analytics - Semalt Saran

1 answers:

Gedong a custom Google Analytics (ga) Laporan mangrupakeun sarat mangtaun tempoan jero tina kabiasaan anu nganjang situs urang jeung analisis lalulintas hadé. A perhatian umum sahingga timbul diantara pamaké analytics internét anyar kawas kumaha ngaluarkeun lalulintas ti kantor ti Kota / Nagara atanapi IP pikeun nempo lalulintas mangpaat dina ramatloka a. ahli Internet dicatet yén pamaké heaviest loka anu condong jadi staf dina hiji organisasi. Ku kituna, eta ngajadikeun rasa pikeun ngaleungitkeun grup ieu pamaké tina lalulintas Google Analytics ulah inflating inohong ngalambangkeun datang tina ramatloka a. data A situs urang ogé bisa skewed ku pamaké loka internal tur ngakibatkeun dampak detrimental on optimasi laju konvérsi - onetech systems. Google Analytics ieu dianggap salaku alat pisan pinter nu nyadiakeun tehnik kaasup data ngaliwatan fungsi filter.

Dina artikel ieu, Lisa Mitchell, anu ngarah ahli ti Semalt , ngajelaskeun prosés pangaluaran.

informasi penting ngeunaan alamat IP

Google Analytics (ga) gathers jeung toko data ngeunaan unggal nganjang ka ramatloka a. Sanajan alamat IP teu nembongkeun informasi pribadi ngeunaan hiji nganjang loka, éta rékaman internét diaksés (publik) Alamat IP maranéhanana. Unggal internét diaksés alamatna dina web anu unik sarta ngajelaskeun hiji router anu mangrupakeun kotak on jaringan internal situs nganjang urang nu numbu tablet maranéhanana, telepon pinter, sarta komputer ka internet..

sambungan bisnis jeung broadband domestik Kalolobaan leutik gaduh alamat IP dinamis. Ieu ngakibatkeun yén alamat sporadically bakal robah. Sabalikna, konsumén broadband ganjil jeung paling usaha gaduh routers nu ngonpigurasi kalawan alamat statik (non-ngarobah) IP. Kituna, pikeun ngaleungitkeun lalulintas internal tina ga, a pamaké kudu manggihan jinis alamat IP dipaké dina organisasi maranéhna.

IP Google Analytics Pangaluaran

Traffic ti departemén internal kayaning staf ngadatangan Website atawa malah neng sorangan kudu kaasup kituna ménta data Google Analytics langkung realistis. IP pangaluaran geus rengse kalayan Google Analytics, sarta pamaké kudu daptar handap sagala alamat IP maranéhna hayang ngaluarkeun. Pamilik loka ogé kudu dicatet yén loba saringan bisa dijieun dina filter tunggal dina kaayan sababaraha alamat nu bisa digubris.

Nagara / Kota Pangaluaran Google Analytics

Sarua jeung IP pangaluaran marketer, a pamaké bisa hayang ngaluarkeun lalulintas ti kotana atawa nagara pikeun analisis alus teuing. Ku alatan éta, pamaké tiasa ngawangun hiji filter nu eliminates lalulintas ti bangsa husus di dunya. Ku kaasup nagara, salah eureun hits asalna ti dayeuh digubris atawa nagara ti keur bagian tina lalulintas Google Analytics. Hiji nagara atawa kota anu bisa kaasup pikeun hiji alesan utama - keur mencegah spam hits. Contona, (India atawa Cina) téh pangaluaran nagara Google analytic nu nyegah lalulintas ti India jeung Cina iwal dibayar pilarian lalulintas.

Disaring dibayar lalulintas pilarian nyaéta téhnik séjén meunangkeun informasi langkung relevan ti lokasi sasaran. Ieu mantuan pikeun daptar informasi pikaresep bari ngajalankeun kampanye iklan mayar di lokasi target pasar. Dina hal ieu, anu boga situs bisa nangtukeun sabaraha hiji lalulintas pilarian mayar bakal make situs maranéhanana sarta mindahkeun ngaliwatan channel konvérsi.

November 28, 2017