Back to Question Center
0

Kumaha pikeun meungpeuk Spam Dina Viber - Kapaur Semalt Ahli

1 answers:

Dupi anjeun gotten seratan spam dina Viber bulan ieu? Dina kasempetan kaluar nu boga, anjeun teu ngan hiji, sakumaha pesen ieu sadayana sabudeureun.

teu nu narajang paling modern sabudeureun, ieu inconveniences informing anu tungtung nepi beuki normal. Maksudna dina grounds nu hadir correspondences dinten inovasi nyaeta sangkan alam pikeun ngagunakeun jeung trik.

Di dieu aya sababaraha isu mangpaat tina Ryan Adang, anu ahli ngarah tina Semalt , nu bakal langsung anjeun mayungan akun Viber anjeun ti seratan spam.

Urang téh dédéngéan hiji angka kantos-beuki protes ti Viber klien nu sipatna lalaki ukuran considerable of spam dina Viber. Sababaraha seratan ieu irritations negligible - private ssl certificates. Sanajan kitu, anu loba di antarana nu picilakaeun. Phishing seratan endeavoring pikeun meunangkeun informasi individual, ngecas angka kartu, atawa malah nyobian ngenalkeun malware on gadget geus kabeh geus accounted pikeun, sarta ukuran considerable of Viber klien nu stressed ngaliwatan well-mahluk tina aplikasina.

Viber nyokot kana seratan bébas tinimbangan antara Viber klien nu boga aplikasi diwanohkeun kana ponsel maranéhanana. Kusabab eta pakait sareng salah angka telepon, klien hypothetically gaduh ngan sababaraha set tina rékaman tunggal atawa, sarta maranéhanana rékaman anu pakait sareng ponsel. Ieu ngakibatkeun Viber mangrupa informing nguntungkeun tahap-acan eta Sajaba ngajadikeun eta pisan signifikan pikeun spammers. Dina ragam ieu, aranjeunna cemas ngirim spam mun Viber klien.

Dina hal naon baé, anjeun tiasa ngahalangan nu spammers, sarta Viber ieu striving sangkan eta harder pikeun spammers ngirim Anjeun seratan irritating.

Naon nu keur jalan dina, sadaya sabudeureun, nya ieu: sababaraha spammer perlu Anjeun ngetok dina sambungan dodgy, jadi manehna atawa manehna ngajadikeun papanggihan jeung kuantitas gede pisan individu dina eta .

Suratna geus dikirim ka sadaya, spammer daun gathering, sarta nu nuju ditinggalkeun ku susunan dodgy keur teu di mana wae cara Beam nuansa Boikot, atawa hiji pendekatan untung brisk.

Sababaraha klien Viber geus katempo hiji ukuran luhur spam keur dikirim ka rékaman maranéhanana. seratan ieu teu dikirim ku Viber, sarta maranéhna teu otorisasi ku organisasi. Viber Media henteu na moal ngirim commercials ka klien.

tragis, ieu lain hartosna sabagian spesialis trik henteu di hadir endeavoring mun ngagunakeun panggung pikeun ngirim spam ka individu. Sababaraha loka fleeting malah geus dimimitian maturan pikeun ngirim pesen spam ka klien pikeun expense, sarta Viber ieu endeavoring nutup ieu handap.

Dina kasempetan kaluar nu lalaki pesen anjeun teu butuh, ieu téh naon halah do:

1. Mun si ngirimkeun Anjeun pesen spam, mukakeunana up na nyokot pilihan (on ios, ieu téh nu kabayang di pojok luhur katuhu).

2. Pilih "bujur Kontak kieu", kawas nu rutin bakal ku klien anjeun kedah sapotong.

3. Anjeun ogé tiasa ngalaporkeun nu spammer mun Viber ku pos améh kaca ieu. Jieun titik pikeun nyokot "masalah husus" jeung nembongkeun ka Viber nu nuju lalaki spam ti klien nu. Sajaba ti, nyingkab ka Viber angka telepon nu spammer urang, sarta maranéhna moal nungkulan tina titik éta.

Urang percanten yen varian kahareup Viber baris ngasupkeun kapasitas ngalaporkeun spam husus dina aplikasi. Keur hadir ngahalangan pihak kaliru mangrupa hal pangalusna anjeun bisa ngalakukeun.

November 28, 2017