Back to Question Center
0

Parentah Ti Semalt ngaluarkeun Alamat IP anjeun Ti Google Analytics anjeun

1 answers:

Naha Anjeun ngalaman hasil lepat di Google Analytics alatan kadatangan ku sorangan? Ngaluarkeun alamat IP anjeun sorangan ti hasil akun Google Analytics, turutan tips diatur ku Alexander Peresunko, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt :

1. Asup kana Google Analytics

2. Identipikasi Alamat IP anjeun

3. Tambahkeun Channel pikeun rékaman anjeun

4. Remen nyieun inquiries

Sign di Google Analytics

Hal poko anu keur asup ka akun Google Analytics Anjeun. Ieu narima sacara resmi nyetél Analytics Google anjeun kampanye anjeun OptinMonster (s) sarta aksés ka laporan analytics Anjeun - senz umbrella singapore.

Panggihan Alamat IP anjeun

Geuwat, tetep informasi panalungtikan Anjeun keur dipangaruhan ku alamat IP anjeun sorangan, Anjeun kudu nambahan hiji saluran ka catetan Anjeun. Anjeun tiasa nomeran Alamat IP anjeun ayeuna ngamangpaatkeun via néangan naon alamat IP anu di google.com..Anjeun bisa ngajalajah naon subnets na IP alamat organisasi Anjeun utilizes ku inquiring ti sutradara sistem.

A Catetan pikeun lokasi IP: di ilustrasi ieu, urang nu ngamangpaatkeun alamat IPv4 (Web Konvénsi Variant 4) anu pondok, tipe leuwih teratur Alamat IP. Tambahkeun A Channel mun Rékam anjeun

Geuwat, anu pembuatan tina saluran pikeun rékaman éta prohibits informasi ti alamat IP anjeun ti sagala laporan ieu ditingkatkeun. Pikeun mimitian ku, pilih tab Administrator di pojok basa ditinggalkeun tina panganteur anu. Ieu raises kaca séjén kalawan sababaraha pilihan pangaturan. Kaca Administrator dibagi kana tilu bagéan kalawan alternatif pikeun akuntansi anjeun nu furthest bagean kénca. Ti bagean ieu klik sadaya saluran.

kaca nembongkeun hiji pigura garapan nyieun saluran

  • nyelapkeun nami kanggo saluran
  • dispense saluran diurutkeun sakumaha siap pake
  • klik milih saluran diurutkeun menu terus pilih bar
  • leupaskeun-handap
  • pencét pilih sumber atawa menu turun-handap gawang na ngaidentipikasi aktivitas ti alamat IP
  • milih menu turun-handap artikulasi tur pilih nu sarua jeung
  • nyelapkeun alamat IP anjeun dina widang kandungan

Lamun aya anu peryogi nguji kaayaan kerja, anjeun tiasa nyandak sanggeus Google Guide dimana eta nunjukkeun "mastikeun karya channel". The sifting ngaliwatan Alamat IP anjeun nu salah pangalaman hasil leuwih pasti yén halah mertimbangkeun dina pamisah-nguji pikeun efektivitas laju transformasi.

Cokot ka handap kana patarosan remen nanya:

Q: dupi Abdi tiasa nampik sababaraha alamat IP?

A: Di kaluar kasempetan nu gaduh sababaraha IP, bisa boh nunjukkeun rupa alamat dina channel solitér atanapi sejenna pangaruh leuwih ti hiji ka channel. Nya kitu, mastikeun kaayaan anjeun nangtukeun ulah meddle nganggo atanapi negate saluran.

Q: Kumaha bakal Kuring éféktif nyaram asup klien dina Word Pencét?

A:. Hiji bisa ngagunakeun modul disebut wawasan Monster dimana salah bisa nyandak sanggeus manual maranéhanana pikeun effortlessly ulah asup klien bagian béda

November 28, 2017