Back to Question Center
0

Petunjuk éféktif Ti Semalt Dina Kumaha Ka Cabut Referrer Spam Dina Google Analytics anjeun

1 answers:

achieving lempeng jeung rékaman bersih bebas tina lalulintas bot na spam depicts langkung seueur ngeunaan profesionalisme bisnis anjeun sarta pembuatan kaputusan. Keur sababaraha minggu panungtungan, organisasi leutik geus gaduh tantangan tina kaayaan lalulintas internal tur spam dina statistik kampanye maranéhanana. Kabeneran, Google geus datang ka nyalametkeun maranéhanana sanggeus ngawanohkeun apdet di Analytics Google maranéhna nu mantuan firms sarta organisasi pikeun nyaring referrer spam na spiders dipikawanoh tur bot.

Numutkeun Oliver Raja, anu ngarah ahli ti Semalt , referrer spams kayaning darodar, tombol geus mangaruhan adversely rékaman data tina usaha B2B na B2C operasi dina platform online. spam Referrer drive palsu ka ramatloka anjeun sarta ngaronjatkeun jumlah nu datang ka situs anjeun. Dina kalolobaan kasus, spammers nyieun kasampak kawas nu datang anu disebut situs anjeun ku salah sahiji domain anjeun pikeun ditempo salaku legit - wohnungsreinigung guenstig. Dina ngajalankeun lila, patalimarga nu ends nepi nyieun pop-up na sneaking malware dina kampanye anjeun.

Statistik gaduh eta nu spam referrer ngawakilan leuwih ti sapertilu tina lalulintas dihasilkeun di internet. Referrer spam wastes waktos Anjeun ku Mindahkeun ka surelek polos tur skewing ukuran Anjeun kamajuan sarta data, utamana lamun ramatloka anjeun encounters saeutik lalulintas.

dampak Referrer Spam Dina metrics anjeun

Dina marketing eusi, jumlah hade klien nganggap yen bot, spiders, spam, sarta malware anu merambah di website maranéhanana ieu ngajemput ku Google Analytics. Sanajan kitu, sababaraha malware na lalulintas bot teu niténan protokol ukur nyimpen di tempat ku Google, sarta aranjeunna mungkas nepi mangaruhan metrics anjeun atoh.

Kiwari, spammers anggo boga ramatloka ID ngirim hits nu mungkas nepi cecemar statistik maranéhna Spammers anu kiwari sanggup ngirim hits sarta cecemar data anjeun tanpa nyambungkeun ka server Anjeun ku cara ngahubungkeun ka Google Analytics. server. Hiji hacker maké ID Anjeun pikeun nyambung ka server ga teu bisa kaasup ku ukuran baku dipaké pikeun meungpeuk spammers na opportunists.

Kumaha ngaluarkeun Referrer Spam Ti Records anjeun

Nerapkeun view mamah jeung canggih bagéan pikeun neukteuk off spammers karya éféktif. Mamah jeung hostnames valid ngabantu pikeun meungpeuk spammers bangor skewing data Anjeun. Nerapkeun prosedur handap ngaluarkeun spammers tina data anjeun.

Jieun filter anyar

  • Eusian dina émbaran filter.
  • Eusian nami filter Anjeun. Bisi pamakéan ieu 'ngaluarkeun Referrer Spam'.
  • Tambahkeun tipe filter Anjeun. Paké 'Adat' tipe dina hal ieu.
  • ngaluarkeun spam referrer maké pola filter favorit anjeun.

Salaku marketer eusi, Anjeun bisa mutuskeun ngaluarkeun referrer spam skewing kalawan data anjeun ngaliwatan nyieun hiji filter view tingkat atawa ku cara make hostnames. Dua solusi dianggo sami sajaba ti aspék widang filter. Sajaba ti éta, maké leyuran hostname merlukeun leuwih pangropéa jeung keur waspada salaku hiji organisasi bisa mungkas nepi kaleungitan data. Turutan solusi luhur-didaptarkeun ngaluarkeun referrer spam tina data Anjeun. Google Analytics migunakeun variabel sarta informasi penting spammers pikeun meungpeuk na ngaluarkeun aranjeunna ti data kampanye anjeun. Firms daék ngagunakeun daptar IAB ngaluarkeun bot dipikawanoh tur spiders tiasa ngalanggan taunan pikeun meunangkeun kaanggotaan pinuh-waktos.

November 28, 2017