Back to Question Center
0

Semalt Ahli Di The sumbatan Of rujukan Rusia Spam Ti Google Analytics

1 answers:

Spammers anu terus ngembang jenis anyar spams nu narajang Google Analytics. Ayeuna, aya geus hiji inflow of spam Ware ti Rusia jeung spammers nyokot waktos maranéhna pikeun ngamekarkeun spams anu bakal ngumpulkeun lalulintas. Aya opat jenis utama spams nyaéta: analytic, Mapay, bot legit jeung Milarian spam .

Cokot ka handap pikeun isu compelling nu disadiakeun ku ngarah ahli ti Semalt , Alexander Peresunko, sarta tetep aman ti rujukan spam - gemelos camisa baratos boletos.

analytic spam

Éta kabéh ogé katelah referrals jurig. Sanajan aranjeunna teu didatangan loka, aranjeunna ditempo dina analytics whilst spamming Google Analytics ID urang. spamming nu lumangsung di luhur acak sarta dimaksudkeun pikeun trik pamaké komputer kana muka loka rujukan maranéhanana. Aranjeunna lolobana asalna Rusia.

Mapay spam

Di handap ieu mangrupakeun tipe spams nu dicirikeun ku alam Crawling maranéhanana dina émbaran internét ngumpulkeun. Hal ieu disarankan pikeun nyingkahan ngadatangan éta kusabab anceman virus maranéhanana ku kituna maranéhanana kudu dipeungpeuk. Conto spams Mapay nyaeta tombol-pikeun-ramatloka spam.

bot legit

Sanajan иots legit teu ilahar katempo di analytics, maranéhna aya kalana lancah sabudeureun eusi dina nawar ka némbongkeun dina mesin pencari.

Search Spam

spam ieu teu sabenerna didatangan ramatloka salah urang tapi akun gantina ping analytics dina usaha aya lepatna target maranéhanana. Pilarian spam bisa disaring sahingga ngahulag aranjeunna ti némbongkeun dina akun analytics.

Ukuran ngadalikeun spam

Sanajan spams kaciri ieu numbu ka website, spams Rusia ulah sabenerna kalibet situs web nu sipatna katempo. handap mangrupakeun daptar sababaraha spam Tumbu paling umum nyaéta:

  • hulfingtonpost.com
  • 7makemoneyonline.com
  • cenoval.ru
  • pricereg.com
  • darodar.com
  • economy.co
  • blackhatworth..com
  • bestwebsiteawards.com
  • buttons-for-website.com
  • ilovevitality.com

Kalolobaan Tumbu ieu ulah buka ramatloka pamaké 'tapi gantina didatangan ID pamaké ngeunaan pamaké Google Analytics. Tumbu maranéhanana némbongkeun up dina hasil analytic nu ngagoda pamaké Google nganjang jaba maranéhanana. Conto spams sapertos anu darodar na ilovevitality.com. Sanajan spams teu didatangan situs pamaké, éta penting pisan pikeun meungpeuk aranjeunna ti némbongkeun up dina hasil Google Analytics. Alesan pikeun kudu meungpeuk spams téh:

  • i. Eta penting pisan pikeun mibanda data akurat dina jumlah jalma nu ngadatangan situs salah urang ambéh analisis éféktif bisa dilumangsungkeun. Inpo ieu penting dina nangtukeun laju mumbul na ayana spams ngajadikeun data dikumpulkeun pikeun analisis taliti.
  • ii. Ayana spams négatip mangaruhan rankings tina mesin pencari. Ayana spammers anu terus ngembang jenis anyar spams necessitate ayana pausahaan kayaning Misfit pikeun merangan wakil na di jieun na ngajalankeun bisnis leutik rata.

spams rujukan bisa combated ngagunakeun Daptar pariksa TL:

1. The bot Disaring Alat bisa dipaké pikeun nyegah bot ti némbongkeun up dina akun Google Analytics ku ngaklik dina "Témbongkeun Setélan" na milih nu "bot nyaring" pilihan.

2. Kabéh URL spam Rusia urang kudu disaring ku nambahkeun aranjeunna kana daftar pangaluaran rujukan kaasup pilihan view saringan.

a) Dina kasus blocking rujukan spam, didatangan rekening Google Analytics tur pilih "Filter" alat.

b) Pilih "New Filter" pilihan jeung input nami domain.

c) Dina jinis filter, pilih pilihan custom tur pilih pilihan rujukan.

d) Ketik URL tepat anu hayang anjeun meungpeuk dina "Filter Pola".

e) Prosedur d luhur kudu dilaksanakeun pikeun domain sarua tapi dina "Filter sawah" pilihan anjeun kudu klik hostname kana.

f) Prosés sarua lumaku pikeun spam pilarian wungkul yén "filter Lapang" kudu diganti ku "Istilah Kampanye" na pola nya éta wording kabaca verbatim.

3. Hal ieu kumaha Dianjurkeun yén laporan dijieun Google lamun aya sangkaan di Konci jahat.

November 28, 2017