Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Kumaha Ka Cabut Darodar Ti Google Analytics

1 answers:

Google Analytics ngalaporkeun angka nu gede ngarupakeun jaba janten non-asli na-usulna teu jelas. Salah sahijina nyaéta Darodar.com; laporan panganyarna nembongkeun yen eta teu acan ngirim datang nyata ka situs web klien na - seven seas î²î¹ï„î±î¼î¹î½îµï‚ î³î¹î± ï€î±î¹î´î¹î±. Eta hartina program panalungtikan keyword boga nganggur teu jeung kaaslian sakumaha anu kasebut robot nu diitung statistik Anjeun nu teu leres.

Lamun pariksa setélan tina Google Analytics anjeun dina sagala bagian rujukan, anjeun bakal niténan yén Darodar.com rujukan anu aya ngaruksak loka anjeun sarta laporan Analytics '. Dina sakabéh laporan, Darodar nembongkeun nganjang anyar datang ti IP anyar, sarta laju mumbul téh saratus persén, nu perhatian utama pikeun webmasters. Anjeun oge bakal aya bewara nu Google geus blacklisted nu Darodar sarta sadaya jasa pakait sareng eta. Ku kituna, tamat nyaéta layanan kawas kieu kedah pernah dipake bari ngalaksanakeun ramatloka anjeun.

Max Bell, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yén éta leres yen Darodar ngirimkeun para nasabah na ukur sababaraha datang per bulan, sarta sakabéh aranjeunna anu dimaksud leuwih..Lolobana datang téh palsu; kumaha oge, Anjeun bisa ngitung jumlah total ngeunaan pintonan unik atas nama Anjeun teu kedah gumantung kana alaman ku Darodar. Éta ogé penting pikeun henteu ngandelkeun kunjungan na sakumaha aranjeunna sadayana non-nyata. Lamun geus ngagunakeun hosted jasa blogging kayaning Blogger jeung WordPress, teras éta gampang pikeun anjeun pikeun meungpeuk Darodar. Pikeun ieu, anjeun kudu eureun server anjeun ti narima lalulintas ti dinya sarta website anu sejenna sarupa.

Nyoplokkeun Darodar teu bisa jadi basajan

Ieu leres yen nyoplokkeun Darodar teu jadi gampang. Anjeun bakal kedah ngurus loba hal. Hambalan munggaran téh asup kana akun Google Analytics anjeun sarta pariksa bagian admin di pojok katuhu luhur. Lengkah saterusna nya éta nyieun saringan atanapi maluruh saringan anu geus hadir di sisi pojok katuhu. Upami anjeun teu acan nyieun saringan, Anjeun kudu nyieun aranjeunna tur meunangkeun wasa pinuh kana bagian administrasi. Lengkah katilu nyaeta mun klik pilihan filter anyar jeung ngantep diri nyieun mamah custom di data Google Analytics. Awal, sadayana ieu bakal butuh sababaraha waktu, tapi sakali anjeun ngadegkeun diri tur nyieun sababaraha saringan, éta bakal gampang pikeun anjeun meunang kunjungan unik dina ramatloka anjeun. Anjeun tiasa ngajadikeun amandemen widang naon dumasar kana naon geus rengse. Hijina Tujuan mangrupakeun keur mareuman Darodar sarta pintonan na nu bisa geus merambah dina bagian pola filter. Di dieu Anjeun bakal kudu meungpeuk dinya teras klik dina pilihan ngahemat tetep sadaya setelan disimpen. saringan anjeun bakal nyandak sababaraha waktu ka buka hirup. Anjeun teu kedah hilap yén sakabéh hambalan ieu penting. Lamun geus narima lalulintas palsu tur teu nyaho nanaon tentang statistik anjeun, mangka anjeun kudu meungpeuk Alamat IP anjeun sorangan sakali geus dijieun sababaraha saringan. Kabéh ieu bakal mastikeun yén ramatloka anjeun narima asli tur nyata kunjungan manusa sanajan aranjeunna ukur sababaraha di angka. Pikeun leuwih lengkep apdet, anjeun kedah nyimpen mariksa deui ramatloka urang jeung maca artikel panganyarna urang.

November 28, 2017