Back to Question Center
0

Semalt Ahli Masihan A Perhatosan Of Facebook phishing scam Jeung Tumbu Malware

1 answers:

hacker jeung ramatloka geus nyokot rambatan maranéhna kana platform média sosial dimana aranjeunna bade viral. Gelombang Anyar serangan geus nganiaya platform Facebook, dimana hacker nu nyokot kadali pinuh ku pamaké jaringan rekening sosial, pamaké bangor jeung para sahabat jeung tulisan bogus sarta biasa. Sanajan kitu, Facebook geus bisa dipake tirelessly pikeun nganteurkeun kaamanan luhur ka pamaké maranéhanana 1 milyar. Sajumlah patarosan geus diangkat salaku scam Facebook phishing terus ngamangpaatkeun éta pamaké jaringan sosial tungtung.

Ryan Adang, anu Senior Penjualan Manager of Semalt , geus tailored sababaraha fakta compelling anu bakal ngawula ka anjeun mayungan data akun Anjeun.

Keur waspada nalika ngaklik surelek nu dikirim ti loka aneh teu bisa emphasized cukup lamun datang ka kaamanan online - grain temp probes. Ngajaga akun informasi diskrit Anjeun ogé penting ku Ngahindarkeun nyoco dina loka aneh. pamaké jaringan sosial bisa pariksa kumaha aman panyungsi disebut ku nyoco URL di query pilarian. Algoritma nangtukeun kumaha aman situs hiji ku mintonkeun hiji 'aman, moal aman, tur bahaya tanda' dina pamundut pilarian.

Fase kahiji serangan ieu combated ku platform Facebook, tapi kan hacker nyandak rambatan maranéhna pikeun tingkat séjén, dimana maranéhna geus ngirim surelek spam ka pamaké Facebook. Surelek spam dikirim ka pamaké Facebook nembongkeun tumbu nu sigana ngandung log di pilihan..Saatos ngaklik link, pamaké anu diarahkeun ka platform ramatloka jahat mana data rahasia maranéhna jeung Kapercayaan nu dibikeun ka platform hacker '.

Meunangkeun aksés ka Facebook usernames akun sareng kecap akses méré hacker waktu cukup pikeun asup rekening tungtung pamaké, ngeposkeun video spam, ngirim pesen bogus ka babaturan, tur ngundeur Konci jahat nu menta informasi pribadi pamaké 'na data finansial. Dampal suku Tujuan tina hacker téh pikeun meunangkeun informasi sénsitip tina PC Anjeun tur ngagunakeun eta pikeun gains pribadi.

Facebook geus maén peran integral dina blocking serangan spam ku identifying akun ngirim nu Tumbu jahat jeung nyoplokkeun sagala tulisan ti server ngandung salah sahiji Tumbu. Facebookmail.com nyaeta diantara nu URL nu dipaké ku spammers mun fool pamaké. Ceuk para ahli, lawan boga hiji mékanisme otomatis tina ngirim pesen bogus ka rata-rata 18 babaturan dina hiji waktu.

Iraha Facebook eradicates Tumbu jahat ti server na, Tumbu lianna anu dijejeran nepi ka nyokot tempat hiji dibasmi, hiji taktik nu hacker nu ngagunakeun pikeun mastikeun aranjeunna ngumpulkeun informasi financial pribadi ti saloba pamaké Facebook jéntré. Sanajan kitu, tim kaamanan Facebook boga lagu sadaya Tumbu bogus propagated dina jaringan ku hacker. Ceuk para ahli, pamaké Facebook kedah muka surelek maranéhanana dikirim ti Facebook jeung caution. Facebook ngirimkeun surelek tina URL Facebook.com, nu oge URL jaringan aslina.

Geus kitu geus katandangan phishing Tumbu ku muka hiji email spam dikirim ku spammers. Perasaan dampak eta bisa nulungan nyegah ieu ti lumangsung nepi babaturan anjeun ku babagi tulisan dina sabaraha spammers geus nyokot kauntungan tina pamaké Facebook ku ngirim aranjeunna surelek spam. Kaamanan nyaeta salah sahiji prioritas Facebook urang. Tetep akun anjeun aman ku cara masang anti malware pikeun nyaring surelek spam.

November 28, 2017