Back to Question Center
0

Semalt: Instagram vs EMAIL sampah

1 answers:

Instagram - kawas rekening média sosial lianna sarta jasa online - boga babagi miboga spam. rekening Spam nu churn poto spam na komentar. Ieu teu hal nu remen ningali dina poto sareng pamadegan anjeun geus tagged on. Kanyataanna, éta bangor - hazard monitoring. Pisan bangor.

Ku kituna, kumaha maneh meunang leupas tina spam dina akun Instagram anjeun? Baca on pikeun manggihan.

Ryan Adang, anu ngarah ahli ti Semalt , ngécéskeun kumaha carana ngatur spam dina akun Instagram Anjeun.

Mimitian ku ngalaporkeun naon nyangka janten spam

Naha anjeun nyaho yén anjeun bisa luang pamaké séjén Instagram anu kanyeri nu nyosok jero ngeunaan bade liwat spam koméntar sarta poto? Upami Anjeun keur make ios, nyebutkeun dina hiji iPhone, atawa iPad lajeng buka bagian comment dina poto, gesek ramo ka kénca teras ketok tanda exclamation (!) Satutasna Anjeun ngetok 'scam' atawa 'spam'. prosés téh saeutik saeutik béda dina Android. Di dieu, Anjeun buka komen, klik 'ngahapus comment tur ngalaporkeun nyiksa,' jeung anjeun geus rengse. Ieu nyokot anu tina komen. Ku kituna, kumaha anjeun lajeng ngalaporkeun hiji akun Instagram spamming anjeun kalawan foto? Muhun, klik dina tilu titik-titik wae di juru luhur-katuhu lajeng klik 'Laporan' dituturkeun ku nyarankeun. Baca langkung lengkep ihwal ieu dina Center Pitulung Instagram urang: Loba teuing na Spam .

Anjeun bisa mertimbangkeun maké akun pribadi

Sababaraha urang geus dianggap netepkeun akun profil maranéhna swasta di urutan ulah spam. Éta sikep alus, tapi hanjakalna, propil pribadi ngeureunkeun maneh ti gaining handap leuwih badag. Contona, poto anjeun ngan baris némbongkeun up on hashtags. Salian ieu, sababaraha pamaké ulah resep di handap propil pribadi sabab bisa boga kejutan nasty. Pikeun mimitian, anjeun moal bisa nempo naon keur dipasang iwal aranjeunna approve of pamundut anjeun pikeun jadi babaturan.

Ulah ngantep akun anjeun jadi compromised

Kavling of spam poto na komentar kana akun Instagram Anjeun bisa jadi tanda yén rekening Anjeun keur compromised. Jieun kabiasaan mariksa komentar Anjeun sacara teratur pikeun sagala kagiatan curiga. Saloba Instagram ciri hiji sistem pencegahan spam otomatis, teu foolproof. Sok inget mun pariksa komentar, foto, jeung tag pikeun rekening spamming. Taya sahijieun bakal ngalakukeun ieu keur anjeun. Laporan sareng mupus aranjeunna pas nu katingali aranjeunna.

November 28, 2017