Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha pikeun meungpeuk Traffic internal Ti Google Analytics

1 answers:

Ku deprecation tina Google analytic variabel pamaké, pamaké bisa ngagunakeun variabel custom di blocking lalulintas internal ka loka a. Alexander Peresunko, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , highlights sabaraha hiji pamaké bisa nerapkeun téknik dina situs maranéhanana langsung.

Aya sababaraha métode ngaleungitkeun lalulintas internal ka loka ti ga (Google Analytics). Awalna, pamaké bisa jadi Nyanghareupan hiji tantangan bari figuring kaluar pentingna kaasup lalulintas maranéhanana ti situs sorangan. Dina hal ieu, boga situs kedah aya bewara yen lalulintas internal (lalulintas ti Masters web jeung karyawan dina situs) bisa inflate datang 'pintonan halaman sarta diitung, kituna nyadiakeun data nyasabkeun atawa palsu.

ahli Semalt percaya kajelasan yen, sahingga eta Dianjurkeun yén pamaké kudu ngabedakeun lalulintas dina hiji organisasi ti nu ti panongton target - ejectors working hands. Aya sababaraha cara achieving milestone ieu gumantung kana kumaha hiji infrastruktur organisasi ieu nyetél antara alamat IP dinamis tur statis. Contona, pamaké tiasa nyaring kaluar lalulintas internal ku variabel pamaké, domain, IP atawa ISP. The lalulintas internal bisa segmented kaluar ku pamakéan variabel pamaké, ISP na variabel custom. Sajaba ti, duanana bagéan canggih tur saringan tiasa misahkeun lalulintas internal ti panongton atawa lalulintas datang '.

prosés ieu commenced ku cara nyetel situs nu bisa install cookies on kabeh komputer tur panyungsi nu staf organisasi bisa pake pikeun ngakses website. cookie ieu diatur ku variabel custom nu ditunda ramatloka a..Léngkah lengkep anu disorot handap:

1. Ngawangun hiji kaca web anyar nu boh ngandung euweuh eusi atawa ngan sagala jinis eusi saprak eta bisa disumputkeun salaku kaca web statis atawa bagian tina domain situs urang. A boga situs tiasa nganggo teknik setCustomVar anyar tinimbang metoda setVar konvensional.

2. Dina Profil Google Analytics, arahkeun bagean Advanced teras klik "ruas Anyar".

3. Ngaran bagean custom salaku "Di antarana Traffic internal" na input logika ieu. "Include-> Adat Variable (Niley 01) -> ngandung -.> Sumuhun" pamaké kudu kitu, mastikeun yén Google Analytics (ga) variabel custom teu nimpa (dina kaayan sababaraha variabel custom anu disimpen dina slot sarua) jeung nu bagean canggih ieu loyog kana slot katuhu.

4. Jieun bagian sejen sarta ngaranan eta "ngaluarkeun Traffic internal" na input logika kieu; "Ngaluarkeun -> Adat Variable (Niley 01) -> ngandung -.> Sumuhun" Simpen bagean ieu sareng deui mastikeun yén ngandung cocok widang kana kode awal

5. Hayu sadayana anggota tim internal disambungkeun kana kaca web dijieun dina hambalan kahiji pikeun instalasi ditangtoskeun cookies on panyungsi maranéhanana.

6. Nguji hasil. Ieu diperlukeun ngantosan sababaraha poé kituna data segmented bisa ditampilkeun.

November 28, 2017