Back to Question Center
0

Semalt Ngajelaskeun Kumaha Ka Cokot Analytics Laporan Google dipercaya

1 answers:

Ieu aman disebutkeun yen sakabéh urang hoyong lalulintas asli tur otentik on jaba urang na ngan ngalaporkeun Google Analytics dipercaya. Aya loba cara pikeun nyieun mungkin. Lamun make alamat IP statik, anjeun bisa kalayan gampang nyieun data anjeun ku handap pituduh ieu. Di dieu, Ross Barber, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, moal ngabejaan ka maneh kumaha ngagunakeun saringan Alamat IP pikeun Lian ti lalulintas éksternal ti lalulintas internal on Google Analytics.

pro jeung kontra ngeunaan IP Alamat Disaring

Kahiji sakabeh, urang kudu nyaho ngeunaan kaunggulan jeung kalemahan of nyaring Alamat IP. Google Analytics geus loba dipaké pikeun nyukcruk kumaha potensi sarta serius konsumén Anjeun téh jeung kumaha pamaké berinteraksi sareng kaca web Anjeun - отдам подушка. Nalika laporan analytics anjeun ngamuat duanana datang éksternal sarta internal, teras hese keur anjeun kalan antara aranjeunna. Tapi aya nanaon salempang ngeunaan anjeun bisa ngeureunkeun Google Analytics anjeun ti identifying sarta nyukcruk kunjungan internal tur éksternal. Ieu mungkin mun anjeun nyieun daptar béda terus selapkeun sadaya IPS dinya. Anjeun kudu tega dina pikiran yén nyaring Alamat IP kajadian ukur mun anjeun migunakeun alamat IP statik. A alamat IP statik mangrupakeun hiji nu teu bisa robah. Ieu dipake uninga kumaha dipercaya ramatloka na analytics Anjeun data téh..Kalolobaan pamaké teu kedah whitelists dina IPS maranéhanana, ngarah bisa ngagunakeun alamat IP dinamis, nu bisa dirobah, dirobah atawa diganti ku waktu. Hayu atuh didieu ngabejaan Anjeun yen Alamat IP anjeun moal ngarambat sareng anjeun, nu hartina anjeun bakal kudu sambungkeun iraha anjeun ngakses sambungan Wi-Fi. Kabéh kagiatan ieu bakal kacatet dina Google Analytics otomatis.

Jieun hiji IP Alamat Filter di Google Analytics

Pikeun nyieun mamah Alamat IP, anjeun kudu nyaho sagalana ngeunaan IP umum jeung swasta Anjeun. Salah sahiji cara panggampangna pikeun ngalakukeun éta téh ku nyaho naon rupa IPS nu bisa ditarima ku Google. Sakali anjeun meunang jawaban kana patarosan ieu, eta bakal gampang pikeun anjeun nyieun mamah for jaba anjeun dina Google Analytics. Munggaran sadaya, Anjeun kedah muka akun Google Analytics anjeun sarta milih ramatloka anjeun hoyong nyieun mamah keur. Lengkah saterusna nyaeta keur muka pilihan ngaluarkeun tur klik tipe filter. Di dieu anjeun bisa asupkeun alamat IP anjeun sarta nerapkeun saringan kana bagian pintonan. Ayeuna anjeun kudu ngahemat setélan jeung nyegah lalulintas internal tina lalaki dicampurkeun jeung lalulintas éksternal dina data Google Analytics Anjeun.

Métoda lain pikeun IP Alamat Disaring

Lamun teu bisa neuleuman prosés didadarkeun di luhur, Anjeun tiasa make tanda Métoda lain pikeun nyaring Alamat IP anjeun. MonsterInsights ngidinan Anjeun gaduh aksés ka angka nu gede ngarupakeun saringan. Anjeun tiasa milih jeung ngaktipkeun saringan tina pilihan anjeun pikeun ngalacak IP tina ramatloka anjeun. Naon geus maneh mun geus ngeusian peran pikeun unggal pamaké jeung ngeureunkeun Google Analytics tina nyukcruk kagiatanana pikeun sababaraha poé. Ngagunakeun alat ieu, anjeun bisa nempo leuwih Dursasana sarta angka nu gede ngarupakeun pamaké dina ramatloka anjeun, sarta éta gampang pikeun ngalacak kalungguhan maranéhanana, kabiasaan, jeung interaksi jeung kaca web Anjeun.

November 28, 2017