Back to Question Center
0

Semalt: Pentingna ngaleupaskeun nyukcruk Google Analytics Kodeu Ti A Website

1 answers:

Max Bell, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yen lamun datang ka blocking Google Analytics salila nguji lokal pikeun situs statik sarta non-statis, urang tiasa mendakan loba saran, parabot, trik , sarta tips. Paling sering kami dipenta pikeun boh nyaring éta ngaliwatan Bulan IP atawa ngawanohkeun Konci kondisional unik kana mesin powering situs web.

Hayu atuh didieu ngabejaan Anjeun yen metoda aslina tur paling otentik pikeun meunangkeun Google Analytics Anjeun netep nya ku Mindahkeun ka requests ka ramatloka resmi Google Analytics. Eta pasti bakal dianggo dina sagala desktops tur alat nu bagerak, tapi proses hartina nanaon lamun urang nguji kana iPhones jeung alat Wi-Fi-Powered lianna. The setups pikeun nguji lokal anu nganggo domain dev pikeun directories lokal anjeun sarta proyék, lajeng neuteup keur versi diropéa loka Anjeun pikeun meunangkeun eta disusun pikeun kadua alat eta mobile na laptop. Pikeun tujuan ieu, kuring lolobana migunakeun Konci jailbreaking jeung file host of iPhones tanpa saringan - determining moisture content grain. Kuring ogé diusahakeun Xip jeung Adobe KONGRES. Kalawan eta, abdi teu bisa nyaring Bulan teh IP sabab kuring ngalakonan éta prosés di imah. Tambih Deui, ISP kuring teu nyadiakeun sagala alamat statik pikeun akun padumukan.

Kuring geus diusahakeun nyetél custom ngaluarkeun na custom kaasup nyaring sababaraha kali dina Google Analytics abdi. Ieu ensures yen profil abdi meunang lalulintas kualitas sarta pintonan organik tina sababaraha domain. Kuring ogé boga setelan saringan custom dumasar hostnames kuring, sarta aranjeunna cocog pola tina Google Analytics kuring dina cara hadé. Téhnisna diomongkeun, eta bakal hésé pikeun urang néangan nu hostnames tina domain aslina di awal. Sanajan kitu, sakali geus dijadikeun parobahan luyu, anjeun bisa meunangkeun hasil nu dipikahoyong gampang. Teu lila sanggeus nyoplokkeun Konci tracking Google Analytics ti ramatloka abdi dina mangsa proses cadangan tur nambahkeun éta deui deui, kuring bisa nempo yén saringan abdi nu gawe neuleu jeung hasil tungtung téh alus pisan.

ngaluarkeun kunjungan anjeun sorangan ti Google Analytics

Ieu moal jadi gampang ngaluarkeun kunjungan anjeun sorangan ti Google Analytics dugi geus dijadikeun parobahan luyu. Lakukeun sangkan bisa mangaruhan kualitas lalulintas sarta statistik ngeunaan ramatloka anjeun. Malah dina peringkat mimiti tumuwuhna situs urang, anjeun moal nampi angka nu gede ngarupakeun pintonan sanajan geus dipigawé optimasi search engine. Aya sababaraha cara keur mencegah hits sorangan ti keur dilacak ku Google Analytics. Tiap sarta unggal metoda boga pro jeung kontra sorangan, jadi eta bakal gampang pikeun anjeun milih hiji katuhu dumasar kana sarat Anjeun. samping server atanapi backend métode anu metodeu nu paling endah tur nguntungkeun. palaksanaan maranéhanana baris nyandak sababaraha waktu, tapi hasil tungtung anu salawasna hébat. Pikeun ieu, anjeun bakal kudu nyelapkeun Google Analytics kode nyukcruk kana kode HTML ramatloka anjeun lajeng mulang ka server anjeun pikeun nyieun sababaraha saringan merenah. Metoda sejen nyaeta nyaring Google Analytics nu ngidinan Anjeun ngaluarkeun kunjungan sorangan tur saluyukeun parameter loka anjeun nurutkeun kana alamat IP. Metoda ieu bakal ngalereskeun paling masalah IP patali anjeun sarta bisa meunang lalulintas kualitas anjeun.

November 28, 2017