Back to Question Center
0

Semalt: The Best Métode ngaluarkeun Traffic palsu Ti Data Google Analytics

1 answers:

lalulintas Quality mangrupakeun tujuan unggal webmaster atanapi internét pamasaran kampanye. Éta krusial pikeun mastikeun tracking tina lalulintas sarta rujukan spam uninga mana salah sahiji nu datang téh nyata. Contona, sakapeung, urang ti perusahaan kayaning staf nu bisa ngakses ramatloka anjeun pikeun maksud nu béda. Dina hal ieu, maranéhna condong nyieun palsu lalulintas ramatloka on Google Analytics, nu bisa jadi teu ngarobah kana klien - como usar cloudflare en wordpress. Dina kasus séjén, hacker tiasa nganggo alamat IP kana nyieun serangan spam massa nu teu ngan ngakibatkeun gangguan tapi ogé maok informasi berharga kayaning informasi kartu kiridit.

The kaamanan ngeunaan ramatloka Anjeun kitu oge sareng anu tina klien na gumantung kana kualitas ukuran anti spam dina situs anjeun. Kadé ngagunakeun cookies ogé Alamat IP ngawas lalulintas nu datang ka ramatloka anjeun. Éta ogé penting pikeun ngajadikeun otomatis sababaraha saringan hadir dina Google Analytics. Sababaraha ukuran ieu bisa mantuan Anjeun tetep kaluar sababaraha serangan spam nekad kitu ogé spam rujukan pengkuh sejen.

Max Bell, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , nyadiakeun sababaraha cara liwat nu bisa ngosongkeun diri tina data Google Analytics:

Paké alamat IP statik

Sawatara padika ngaliwatan nu komputer jeung alat kami ngakses internet migunakeun platform dinamis..Hasilna, alamat IP condong ngarobah nu bisa nyieun catetan Google Analytics data nyimpang. Ngagunakeun IP statik tiasa ngadamel ramatloka a meunang eupan balik nyukupan alus ngeunaan panyadia layanan parusahaan internét. Anjeun tiasa tiasa nerapkeun hiji filter of Alamat IP ieu ogé saringan geografis sejenna nu bisa hadir di admin Google Analytics. Alat kawas ponsel, tablet, sarta komputer ngotektak ti router mobile broadband teu boga IP statis.

employ pamakéan cookies

Cookies data anu saeutik data hadir dina komputer pamaké pikeun enhancing pangalaman browsing. Dina sababaraha kasus, cookies condong jadi faktor anu bisa masihan server a kaaslian Alamat IP a klien urang. jaba pembayaran employ pamakéan cookies salaku ukuran keur curb panipuan internét. Cookies tiasa faktor nyata mertimbangkeun lamun netepkeun ka ukuran anti spam suksés. Inget, kaamanan ramatloka anjeun gumantung kana efektivitas ukuran anti spam Anjeun. Cookies ogé bisa ngajadikeun otomatis prosés husus-kaca nyaring. Cookies bisa nyadiakeun informasi ngeunaan nu Kaca ngeunaan ramatloka a anu narima teuing lalulintas.

Paké saringan

Ieu penting pisan pikeun nyaring kaluar alamat IP nu bisa jadi teu hayang muncul salaku lalulintas. Kabeneran, Google Analytics tiasa ngaktipkeun fitur ieu. Contona, anjeun bisa asup ka panel admin Google Analytics anjeun sarta manggihan hiji rujukan spam filter. Ti juru ieu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nerapkeun hiji filter custom sorangan. panel Ieu ogé bisa ngidinan pikeun hiji ngawengku hiji filter custom nu bisa ngaktipkeun anjeun nyetel layar lokasi geografis. Alamat IP nyaring mantuan ngaronjatkeun stats ramatloka ku nyieun sakabéh lalulintas ramatloka mantau gampang.

November 28, 2017