Back to Question Center
0

The nyandak Of Semalt Dina Protection Ti scams

1 answers:

Jeung munculna tren keur ngalaman di jurusan téhnologis, hacker jeung lawan geus ogé dicokot manipulasi jahat maranéhna pikeun tingkat séjén. Hacker megatkeun komputer program kaamanan pamaké tungtung kayaning firewalls ku budi Tujuan tina meunang aksés ka émbaran sénsitip kayaning kecap akses akun tur logins kartu kiridit. Dina kalolobaan kasus, hacker nyokot kadali pinuh ku panyungsi, dimana maranéhna alihan tungtung-pamaké ka loka jahat.

The pentingna kaamanan ramatloka teu bisa pinuh emphasized lamun datang ka pamasaran digital. Ngaklik pop-up na clicks pasang aksi pamaké internét ka posisi keur hacked. Kiwari, hacker nu lolobana migunakeun surelek spam pikeun meunangkeun informasi tina komputer Anjeun cicingeun, tanpa pangaweruh Anjeun - cla with tonalin. Ngaklik surelek spam na clicks ngaktipkeun lawan jahat pikeun megatkeun program firewall sarta kaamanan anjeun, ngajadikeun anjeun rentan ka serangan.

Narima hiji email ti logo parusahaan reputable henteu hartosna email teh nyaeta legit. Ngaklik seratan scam nu narima empowers hacker pikeun meunangkeun informasi berharga tina komputer, lolobana nu rinci bank.

Ryan Adang, anu Senior Penjualan Manager of Semalt , elaborates dina taktik, dipaké ku lawan sangkan anjeun nyingkab informasi rahasia anjeun, sarta cara pikeun nyingkahan éta.

  • Ngirim apdet sofwer pesen, dituturkeun ku Tumbu masang apdet sadia online. Dina hal ieu, link disadiakeun ngandung ancaman jahat anu mangaruhan program kaamanan komputer..
  • Ngirim pop-up anu imply akun online Anjeun bakal ditutup iwal mun asupkeun ngaran pamaké sarta sandi anjeun sacara real waktu. Di panjang-amprok, hacker meunang aksés ka informasi login Anjeun.
  • seratan Ngirim implying yen status akun anjeun geus robah. Dina hal ieu, hacker ngirim Anjeun tumbu scam nu alihan anjeun ramatloka jahat mun nyobian ngarobah kecap akses anjeun.

Spams vs Scams: petunjuk na Fakta

Kadua scam jeung pesen spam condong jadi pisan bangor. Duanana seratan nu teu dihoyongkeun nu ngaganggu pamaké PC nalika dipintonkeun dina kaca browsing maranéhanana. Sanajan kitu, beda nyatet éta pesen spam ulah pasang aksi bahaya wae ka pamaké komputer, sakumaha dibandingkeun seratan scam nu dirancang pikeun ngumpulkeun informasi berharga tina alat Anjeun.

Kumaha ngajaga diri tina scams

Keur waspada sawaktor ngotektak tur ngagunakeun internét umum nyaéta prerequisite diperlukeun lamun datang ka kaamanan ramatloka. Ngajaga ramatloka anjeun ti keur hacked ku ngagunakeun saringan spam otomatis Thunderbird urang. Téhnik Thunderbird migunakeun di--scam diwangun pikeun nyaring seratan spam. Ieu pakakas mintonkeun pesen di luhur kaca anjeun dinyana anjeun sanggeus detecting pesen scam.

Sajaba ti éta, Thunderbird alat warns a pamaké tungtung komputer lamun link ditampilkeun sigana alihan a pamaké ka loka jahat lian ti hiji ditampilkeun. Ngahindarkeun surelek ngaklik iwal pamaké tungtung komputer téh yakin yén ngirim nu aya legit mantuan ulah keur hacked. Ngagunakeun panyungsi versi kalawan tapis phishing oge mantuan pikeun meungpeuk hacker jahat ti jadi meunang komputer cicingeun.

Keur skeptis ngeunaan duanana spam na scam seratan mantuan pikeun meungpeuk lawan tina ngakses usernames rekening Anjeun sareng kecap akses. Awas lamun surfing ku Ngahindarkeun ngaklik seratan scam jeung migunakeun aplikasi email kayaning aplikasi Thunderbird nu nyegah aktivitas phishing tina nyokot tempat. Ogé, Waspada tina taktik scam ku mariksa naha link hiji legit saméméh ngaklik éta.

November 28, 2017